Underbar skridskotur vid Mälaren eller Östersjön
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Underbar skridskotur vid Mälaren eller Östersjön

Vi åker skridskor i tre till fyra timmar på Mälaren eller Östersjön, och därefter gör vi ett lunchstopp vid lägerelden.

Pris: 743 kr

Välkommen till en oförglömlig upplevelse på Stockholms bästa naturisar! Ta chansen att utforska det vackra vinterlandskapet tillsammans med våra erfarna skridskoexperter. Denna klassiska vinteräventyr kommer att ge dig minnen för livet.

En underbar skridskotur på Mälaren eller Östersjön

Denna tur tar dig ut på Mälarens eller Östersjöns is där du kommer få uppleva fantastiskt vackra omgivningar. Med våra erfarna guider vid din sida kan du känna dig trygg och säker när du glider fram över isen.

Toppklassig utrustning inkluderat

För att ge dig den bästa möjliga upplevelsen ingår toppklassig utrustning i priset. Du behöver inte oroa dig för att ha med egna skridskor eller annan utrustning - vi har redan fixat det åt dig.

En läcker picknicklunch vid lägerelden

Under dagen kommer du också få njuta av en läcker picknicklunch vid lägerelden. När tiden är inne för en paus kan du koppla av och värma dig vid elden samtidigt som du avnjuter en välsmakande måltid.

Dagens upplägg

Dagen börjar med en genomgång av dagens upplägg och säkerhetsföreskrifter av vår erfarna guide. Du får också prova utrustningen för att säkerställa att allting sitter perfekt innan äventyret börjar.

Guiderna kommer att visa dig de bästa teknikerna för att enkelt glida fram över isen. När du känner dig redo, beger vi oss iväg på vårt vinteräventyr.

Efter lunchen finns det möjlighet att fortsätta njuta av skridskoåkningen med ny energi i kroppen. Ta chansen att utforska mer av det vackra vinterlandskapet och njut av den friska luften.

Viktig information

Det är viktigt att du klär dig i lämpliga vinterkläder inför denna upplevelse. Tänk på att vara klädd för både kyla och fysisk aktivitet.

Boka din upplevelse idag

Passa på att boka din plats på detta spännande äventyr! Upplevelsen är perfekt för alla vinterälskare och ger dig möjligheten att uppleva Sveriges vackraste vinterlandskap på ett unikt sätt. Vare sig du är nybörjare eller erfaren skridskoåkare kommer du att ha en fantastisk dag.

Fakta om upplevelsen

  • Varaktighet: 5-6 timmar
  • Åldersgräns: Från 15 år
  • Tillgängligt från december till mars
  • Upplevelsen görs i grupp, vilket ger dig möjlighet att träffa nya människor som delar din passion för äventyr

Andra upplevelser

Vi har ett brett utbud av olika upplevelser som passar både vinter- och sportentusiaster. Oavsett om du föredrar skidåkning, isfiske eller någon annan aktivitet finns det definitivt något för dig. Utforska vårt utbud av upplevelser och hitta din nästa äventyr idag!