Unik behandling med fiskpedikyr
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Unik behandling med fiskpedikyr

Fiskarna har ett enzym i saliven som har visat sig ha läkande effekt på huden.

Pris: 595 kr

Unik och Avkopplande Fish Spa-behandling för Mjuka och Lena Fötter!

Unna dig själv eller någon du bryr dig om en unik och avkopplande behandling som kommer att lämna dina fötter mjuka och lena. Fish spa är ett helt annorlunda sätt att ta hand om fötterna och ger en otroligt avslappnande upplevelse. De små fiskarna Garra-Rufa utför en mild peeling och micromassage som avlägsnar hård och död hud från fötterna.

Läkande effekter med Fish Spa!

Fish spa har varit en populär behandlingsmetod i Öst under många år, och nu kan du också prova på den här nya trenden som har tagit Sverige med storm! Behandlingen är skonsam och hälsosam och stimulerar blodcirkulationen i fötterna.

40 minuters ren lycka - Fish Spa för dig!

Så här går det till: man sätter sig ner och sänker ner fötterna i vattnet. Där kan man luta sig tillbaka och koppla av medan fiskarna nibblar bort döda hudpartiklar och överflödig hud. Känslan är mycket behaglig och kan jämföras med att doppa fötterna i kolsyrat vatten. En fish spa-behandling tar cirka 40 minuter och är perfekt för alla som vill ge sina fötter lite extra kärlek.

Viktigt att tänka på innan behandlingen: smörj inte in benen eller fötterna med lotion eller olja samma dag som behandlingen ska utföras. Man ska inte heller ta behandlingen om man har öppna eller oläkta sår på fötter och ben. Om du planerar att bada i klor ska du vänta två dagar innan du går på en fish spa-behandling.

Ge bort kärlek med en Fish Spa-present!

Fish spa är inte bara en avkopplande upplevelse - det är också en perfekt present till någon som förtjänar att unna sig något extra. Värdebeviset har en giltighetstid på ett år och du har fri bytesrätt under hela den perioden.

Dela avkopplingen - Fish Spa för två!

Fish spa är en upplevelse för en person, men du kan också välja en upplevelse för två om du vill dela din avkopplande stund med en vän eller familjemedlem. Behandlingens upplägg och tid för fiskbadet kan variera något mellan orterna, så se mer information vid bokning.

Hudvård med avslappning - Fish Spa är svaret!

Fish spa är tillgängligt året runt och kan utföras i valfri klädsel där man kan kavla upp byxbenen. Så vad väntar du på? Ge dina fötter den kärlek de förtjänar med en avkopplande fish spa-behandling!