Unik middagskryssning runt Hisingen
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Unik middagskryssning runt Hisingen

Njut av den magnifika utsikten, smaka på de utsökta rätterna och skapa minnen för livet.

Pris: 770 kr

Vill du uppleva något utöver det vanliga? Då har du kommit rätt. Vi välkomnar dig till en förtrollande middagskryssning runt Hisingen, där du kommer att få njuta av magnifik utsikt över Göteborgs pittoreska skärgård. Så låt oss kasta loss tillsammans från Lilla Bommen för en oförglömlig kväll till havs.

En kväll fylld med lyx och njutning

Vår middagskryssning inkluderar inte bara en spektakulär båtresa, utan också en utsökt tvårätters middag som kommer att kittla dina smaklökar. Vår professionella besättning kommer att ta hand om dig och se till att du får en service i världsklass. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka, slappna av och njuta av den fantastiska atmosfären ombord på M/S Carl Michael Bellman.

Utforska Göteborgs vackra skärgård

Under vår fyra timmar långa tur runt Hisingen kommer du att få se den fantastiska skönheten i Göteborgs skärgård. Från övre däckets lounge och soldäck kan du beundra den otroliga utsikten och känna den friska havsbrisen mot ditt ansikte. Det är en upplevelse som kommer att förbli med dig under lång tid framöver.

En exklusiv atmosfär från sekelskiftet

M/S Carl Michael Bellman är inte bara en båt, det är en tidskapsel som tar dig tillbaka till det förflutna. Båten har en unik och charmig atmosfär från sekelskiftet, vilket ger en extra touch av elegans till din middagskryssning. Du kommer att känna dig som en del av historien när du kliver ombord på detta vackra fartyg.

Perfekt för alla tillfällen

Vår middagskryssning runt Hisingen passar för alla åldrar och är en perfekt aktivitet för olika tillfällen. Oavsett om du firar en speciell jubileumsdag, vill ha en romantisk överraskning eller helt enkelt vill unna dig själv och dina nära och kära en speciell kväll, så är den här upplevelsen för dig. Det spelar ingen roll om du firar ett bröllopsjubileum, födelsedag eller bara vill ha en oförglömlig kväll till havs - vår middagskryssning kommer att göra din kväll extra minnesvärd.

Så vad väntar du på? Boka din plats nu!

Denna fantastiska upplevelse kan endast bokas via vår kundtjänst. Vi rekommenderar att du bokar i god tid, eftersom platserna snabbt blir fullbokade. Så se till att du inte missar chansen att skapa fantastiska minnen på denna unika upplevelse till havs.

Sammanfattning av vad du kommer att uppleva:

  • En spektakulär middagskryssning runt Hisingen.
  • En utsökt tvårätters middag.
  • Fantastisk utsikt över Göteborgs skärgård.
  • Förstklassig service från vår professionella besättning.
  • En unik atmosfär från sekelskiftet ombord på M/S Carl Michael Bellman.
  • Perfekt för alla tillfällen - firande av jubileum, romantiska överraskningar eller speciella kvällar med nära och kära.

Omdömen från tidigare gäster:

"En underbar kväll till havs! Utsikten var fantastisk och maten var läcker. Rekommenderas starkt!" - Anna S.

"Vi firade vårt bröllopsjubileum på M/S Carl Michael Bellman och det kunde inte ha varit mer perfekt. Tack för en oförglömlig upplevelse!" - Johan och Maria L.

"Första gången jag åkte på en middagskryssning och jag är så glad att jag valde den här. Allt var bara superb - fartyget, maten och servicen. Kommer definitivt att göra det igen!" - Peter M.

Vanliga frågor och svar:

  • Hur lång tid tar middagskryssningen? Svaret på den frågan är att turen runt Hisingen tar fyra timmar. Under dessa fyra timmar kommer du att få uppleva skönheten i Göteborgs skärgård och njuta av en härlig middag ombord på M/S Carl Michael Bellman.

  • Kan jag boka direkt genom er hemsida? För tillfället kan du endast boka vår middagskryssning via vår kundtjänst.

  • Kan jag ta med barn på middagskryssningen? Absolut! Vår middagskryssning är perfekt för alla åldrar. Barn kommer att älska att upptäcka skärgården och njuta av den unika atmosfären ombord på M/S Carl Michael Bellman.

Välj en unik upplevelse till havs

Varför nöja sig med det vanliga när du kan få något extraordinärt? Boka din plats på vår middagskryssning runt Hisingen och upplev Göteborgs vackra skärgård på ett sätt som du aldrig kommer att glömma. Vår middagskryssning är den perfekta aktiviteten för att fira speciella tillfällen eller bara för att unna dig själv och dina nära och kära en oförglömlig kväll. Så se till att boka din plats redan idag och upplev en helt ny värld till havs.