Unik resa med klassiska kanalresan för 2 personer
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Unik resa med klassiska kanalresan för 2 personer

Upptäck Stockholms charm och mångfald genom den klassiska kanalresan som sträcker sig över fyra dagar.

Pris: 29075 kr

Njut av en fyra dagars resa mellan Göteborg och Stockholm på världens äldsta registrerade passagerarfartyg med hytter, M/S Juno. Rederiet har upprätthållit denna klassiska resrutt sedan 1869, vilket garanterar en resa fylld av svensk historia och vackra landskap.

En resa genom tid och rum

På denna resa kommer du att färdas längs en historisk resrutt där varje stopp är en ny möjlighet att utforska intressanta platser längs vår vackra vattenväg. Du kan välja att delta i guidade turer på land eller helt enkelt njuta av en avslappnad stund med en drink på akterdäck.

Njut av exklusiva måltider och eleganta hytter

Samtliga måltider ingår i priset och serveras i den elegant uppdukade matsalen ombord. Hytterna på Rederi AB Göta Kanals fartyg är smakfullt inredda med detaljer i mässing och vackra textilier, vilket ger en autentisk känsla av hur man reste förr i tiden.

Utforska spännande destinationer längs vägen

Under resan kommer du att besöka spännande platser som Tillhättans imponerande slusstrappa och kanalmuseum, Sveriges minsta färja Lina i Töreboda, Forsvik med kanalens äldsta sluss från 1813, Karlsborgs Fästning, Göta kanals huvudstad Motala, Vreta klosterruin och kyrka, samt Birka Vikingastaden - Sveriges första stad.

Praktisk information om hytterna

Hytterna ombord är små men mysiga, jämförbara med en sovkupé på ett tåg. Alla hytter är belägna ovanför vattenlinjen och utsides med de flesta utrustade med våningssängar. Hytterna har en kommod med handfat och varmt och kallt vatten. Om du väljer att bo på shelter- och bryggdäck har du direkt tillgång till din hytt från däck.

En perfekt present till jubilaren

Klassiska Kanalresan Stockholm är en perfekt present för jubilarer i alla åldrar. Oavsett om det är guldbröllop, 50-års dag, 60-års dag eller bara en speciell semesterpresent, så är denna upplevelse fylld av minnen och äventyr som kommer att hålla länge efter resan.

Boka din historiska resa idag

Passa på att boka denna unika och historiska resa genom Sverige på vattenvägen med M/S Juno. Upplev svensk historia, vackra landskap och exklusiva måltider ombord på detta unika passagerarfartyg.

Boka din plats redan idag och ge dig själv eller någon du älskar en oförglömlig upplevelse med Klassiska Kanalresan Stockholm!