Unik ridweekend på töltande hästar
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Unik ridweekend på töltande hästar

Pris: 4490 kr

Vill du ha en paus från vardagens stress och spendera en helg i naturens famn? Då är en ridweekend på töltande hästar i Tiveden det perfekta valet för dig. Ta del av den otroliga skönheten i Sveriges sydligaste belägna urskog och njut av att rida på vackra islandshästar och andra töltande hästar.

Boende i natursköna omgivningar

Under din vistelse kommer du att få bo i en mysig dubbelrum eller stuga omgiven av den fantastiska skogen i Tiveden. Koppla av och njut av lugnet och friden som bara naturen kan erbjuda.

En gourmetupplevelse för smaklökarna

Maten under helgen kommer inte att lämna dig besviken. Du kommer att få avnjuta en smakrik gourmetmiddag och en härlig frukostbuffé som ger dig energi inför dagens äventyr.

Ridturen på töltande hästar

En ridupplevelse utöver det vanliga

På morgonen eller eftermiddagen, beroende på vad som passar bäst, kommer du att ge dig ut på en ridtur på ca två timmar. Din guide kommer att se till att anpassa ridningen efter din erfarenhetsnivå, så oavsett om du är nybörjare eller erfaren ryttare kommer du att känna dig trygg och bekväm.

Njut av naturens skönhet

Under ridturen kommer du att få utforska Tivedens underbara natur på hästryggen. Känn vinden i håret och lyssna på fåglarnas sång samtidigt som du tar in dofterna från skogen. En upplevelse som kommer att skapa minnen för livet.

Viktig information och förberedelser

Innan din ankomst är det viktigt att meddela din ridvana, vikt och längd samt eventuella allergier. Klä dig efter väder och se till att ha med dig ridstövlar och en tröja med långa ärmar för att vara väl förberedd. Om vädret tillåter, glöm inte att packa med badkläder för eventuell avslappning efter ridturen.

Passar för alla tillfällen och alla åldrar

Perfekt present till någon du bryr dig om

En ridweekend på töltande hästar i Tiveden är den perfekta presenten för alla tillfällen. Ge bort en upplevelse fylld med natur, äventyr och skönhet som din partner, vän eller familjemedlem sent kommer att glömma.

Skapa minnen tillsammans

Oavsett om du firar ett år av kärlek eller fem år av trohet, är en ridweekend en fantastisk möjlighet att fira och skapa minnen tillsammans. Ta med din älskade på en romantisk resa i Sveriges vackra landskap och njut av varandras sällskap långt bort från vardagens stress.

Boka din ridweekend på töltande hästar idag

Vi ser fram emot att välkomna dig till en helg fylld med äventyr, skönhet och minnesvärda stunder på töltande hästar.