Unik upplevelse med Ferrari vs Lamborghini – Speedtest
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Unik upplevelse med Ferrari vs Lamborghini – Speedtest

Drömmer du om att känna kraften i en äkta italiensk supersportbil?

Pris: 2395 kr

Nu har du chansen att inte bara testa en, utan två av de mest ikoniska bilarna på marknaden - Ferrari och Lamborghini. Ställ dig bakom ratten och känn adrenalinet pumpa när du trycker plattan i mattan och upplever 570 respektive 610 vrålande hästkrafter.

Ett speedtest för den äventyrslystne

Sätt kurs mot Uppsala och ge dig själv möjligheten att testa gränserna för dessa mästerverk på ett öppet flygfält. Med en ordentlig genomgång av bilar och körteknik innan start, kommer du vara redo att utforska prestandan hos en Ferrari 458 Italia och en Lamborghini Huracan lp-610-4. Vilken av dessa ikoner kommer att bli din favorit?

Vägledning och spänning i varje kurva

Vår professionella instruktör kommer att guida dig genom hela upplevelsen och se till att du får ut det allra bästa av din tid bakom ratten. Känn vibrationerna från de urstarka motorerna när du accelererar upp till imponerande 240 km/h. En adrenalinfylld upplevelse som du sent kommer att glömma!

Viktig information att ha i åtanke

För att delta krävs det att du har körkort och är nykter. Väderberoende finns, men vi gör vårt bästa för att se till att din upplevelse blir så optimal som möjligt. Vid eventuell skada belastas en självrisk som betalas av kunden. Maximal självrisk är 20.000 kronor.

Perfekt present till den äventyrslystne

Denna upplevelse passar perfekt som en speciell present till någon som älskar motorsport och äventyr. Oavsett om det är en födelsedag, julklapp eller bara för att skämma bort någon du tycker om, kommer en dag med Ferrari vs Lamborghini definitivt att göra succé.

Upptäck fler äventyr

Oavsett om du befinner dig i Göteborg eller Stockholm, har vi ett brett utbud av spännande upplevelser och aktiviteter att erbjuda. Från motorsport till adrenalinpumpande äventyr - hos oss hittar du något för alla smaker.

Boka din drömupplevelse idag

Ge dig själv eller någon du tycker om den ultimata presenten - en dag fylld av hastighet, spänning och adrenalinkickar. Låt Ferrari vs Lamborghini bli din nästa stora äventyr och känn kraften i dessa ikoniska sportbilar på ditt eget sätt. Välkommen till en värld av snabbhet och overkliga prestanda!