Whiskyprovning exklusiv för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Whiskyprovning exklusiv för två

Denna provning är inte bara för nybörjare, utan även för de som redan är insatta och vill uppleva renodlad lyx i sitt whiskyskapande.

Pris: 2190 kr

Välkommen till en exklusiv och fördjupande whiskyprovning som tar dig med på en extraordinär resa genom de mest prestigefyllda märkena inom whiskyvärlden. Vi garanterar att du kommer att bli imponerad av det noggrant utvalda sortimentet som vi erbjuder. Här finner du inte bara välåldrade och välbevarade whiskysorter, utan även sällsynta rariteter från nedlagda destillerier som har fallit i glömska. Vår ambition är att sätta nya standarder inom whiskyprovning och erbjuda en unik upplevelse för alla våra deltagare.

En oväntad upptäcktsfärd

Denna provning tar dig med på en oväntad upptäcktsfärd där du får utforska whiskyvärldens mest exklusiva och mytomspunna skatter. Vi blandar det klassiskt skotska med spännande och intressanta whiskyvarianter från olika delar av världen. Genom att ta del av denna unika provning får du möjlighet att stiga in i en helt ny whiskyvärld och lära dig mer om de olika smakprofilerna och karaktärerna hos dessa prestigefyllda whiskymärken.

Förbered dig på en smakupplevelse utöver det vanliga

Innan provningen är det viktigt att du förbereder dig på bästa möjliga sätt för att kunna uppskatta de subtila nyanserna och smakerna som dessa exklusiva whiskysorter erbjuder. Vi rekommenderar att du avstår från att inta alkohol och stark mat innan provningen, då detta kan bedöva dina smaklökar. Det är även viktigt att undvika användning av starka parfymer och rakvatten, då detta kan påverka din förmåga att uppfatta de finstämda dofterna och smakerna hos whiskyn.

Praktisk information

  • Åldersgräns: 18 år (Göteborg 20 år)
  • Tillgänglighet: Utvalda datum under perioden augusti - maj
  • Tidsåtgång: Cirka 1,5-2 timmar
  • Deltagare: Upplevelsen är för två personer och utförs tillsammans med andra deltagare i en grupp

Vi ser fram emot att välkomna dig till en provning utöver det vanliga, där du kommer att få uppleva whiskyns magiska värld på ett helt nytt sätt. Ge bort denna unika upplevelse som en present till pappa, morfar eller farfar när de fyller år eller som en speciell julklapp för att visa din uppskattning. Ta chansen att utforska whiskyvärldens obegränsade potential och boka din plats redan idag!