Unik Zumbini – Zumba för stora och små
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Unik Zumbini – Zumba för stora och små

Ta med dina barn på ett spännande zumbapass fyllt med glädje, rörelse och medryckande musik.

Pris: 175 kr

Välkommen till Zumbini - en unik upplevelse där både stora och små får chansen att dansa och ha kul tillsammans! Här får ni en stund att umgås och skapa minnen som varar.

Vad ingår i upplevelsen?

  • 45 minuters pass fyllt med roliga zumbalekar
  • Passar barn upp till 4 år
  • Gäller för 1-2 vuxna och ett barn

Varför ska du prova Zumbini?

Zumbini är den perfekta aktiviteten för hela familjen att njuta av tillsammans. Här kombineras dans, musik och fitness på ett lekfullt och engagerande sätt. Ursprungligen från Latinamerika har Zumba snabbt blivit populärt över hela världen och det är inte svårt att förstå varför! Här är några anledningar till varför du inte vill missa detta:

Fördelar med Zumbini:

  • Perfekt för hela familjen att göra tillsammans
  • Spännande möjlighet att bekanta sig med ett nytt språk (engelska eller spanska)
  • Instruktören talar svenska för enkel förståelse

Hur går det till?

Under det 45 minuter långa Zumbini-passet kommer ni att dansa, skratta och röra på er till härlig musik. Med enkla koreografier får ni möjlighet att släppa loss och bara ha kul tillsammans. Upplevelsen passar bra för barn upp till 4 år och 1-2 vuxna. Vill ni ta med extra barn är det möjligt att köpa till biljetter på plats.

Så varför inte ge er själva och era barn en minnesvärd dag fylld med glädje och rörelse? Prova på Zumbini och skapa magiska stunder tillsammans!

Slutsats

Zumbini är mer än bara en dansaktivitet - det är en möjlighet att skapa starka band och värdefulla minnen med dina nära och kära. Ge er själva den fantastiska chansen att njuta av en stund fylld med rörelse, musik och glädje. Vänta inte längre, boka er plats redan idag och upplev Zumbini i Stockholm!