Upplev lyxig pedikyr
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev lyxig pedikyr

Skäm bort dina fötter med en lyxig pedikyr!

Pris: 521 kr

Dina fötter är inte bara en del av din kropp - de är grunden som bär dig genom livet. Att ta hand om dem är avgörande för din hälsa och välbefinnande. Unna dig själv en avkopplande pedikyrbehandling och ge dina fötter den omsorg de behöver.

Förebygg fotvårdsproblem med en professionell behandling

En pedikyr är inte bara en lyxig upplevelse, det är även en investering i din framtida fotvård. Genom att regelbundet vårda dina fötter kan du förebygga vanliga fotvårdsproblem som förhårdnader, liktornar och nageltrång.

Njut av lena och vackra fötter året om

En pedikyrbehandling utförd av en kunnig fotvårdsspecialist kommer inte bara ge dig lena och fina fötter, det kommer också ge dig en stunds avkoppling och energi. Oavsett ålder är det viktigt att ta hand om dina fötter, och en pedikyr är ett perfekt sätt att göra det.

Vad kan du förvänta dig under din pedikyr?

  1. Välkomnande och avslappnande miljö: Du kommer att tas emot i en harmonisk miljö där du kan slappna av och njuta av din behandling.

  2. Professionell vård av dina fötter: En erfaren fotvårdsspecialist kommer att ta hand om dina fötter från start till mål.

  3. Fotvårdsbehandling: Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad och fortsätter med borttagning av förhårdnader, liktornar och nageltrång.

  4. Komplett pedikyr: Dina naglar kommer att klippas, filas och poleras, och dina nagelband kommer att rensas för en komplett pedikyrbehandling.

  5. Avslutande fotmassage: Efter att dina fötter har blivit ompysslade kommer behandlingen att avslutas med en avkopplande fotmassage.

Var kan du få en pedikyrbehandling?

  • Stockholm och Norrköping: Behandlingar sker alla dagar utom lördagar.

  • Linköping: Klassisk pedikyr utan medicinska inslag.

Passar perfekt som present till nära och kära

En pedikyrbehandling är inte bara en upplevelse för dig själv, det är även en fantastisk present till någon du tycker om. Oavsett om det är till din mamma, syster, flickvän eller väninna så kommer en pedikyrbehandling vara en uppskattad gåva.

Utforska våra andra spa och hälsoupplevelser

Om du vill ge bort fler härliga upplevelser kan du utforska vårt utbud av spa-behandlingar och andra hälsorelaterade upplevelser. Se till att både du och dina nära och kära får den omsorg och avkoppling de förtjänar.

Ge dina fötter den kärlek och uppmärksamhet de behöver med en lyxig pedikyrbehandling! Unna dig själv eller överraska någon speciell med en avkopplande och energigivande upplevelse för fötterna.