Bryggkurs & ölprovning i 4-5 timmar
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Bryggkurs & ölprovning i 4-5 timmar

Under dagen kommer du också att få en ölprovning och smaka på några av de öl vi har bryggt. Denna kurs genomförs på Lidingö.

Pris: 900 kr

Är du en av alla oss som älskar öl? Men vet du verkligen hur det magiska bryggningsprocessen går till? Det är här vi kommer in i bilden! Vår exklusiva bryggkurs och ölprovning på Lidingö tar dig med på en resa genom ölvärldens hemligheter. Lär dig inte bara att brygga eget öl, utan även att förstå utrustningen och ingredienserna som krävs för att skapa den perfekta brygd. Som grädde på moset avslutas dagen med en läcker ölprovning, där du får smaka på några av mikrobryggeriets alldeles egna ölsorter.

Bryggning i fokus

Under denna 4-5 timmar långa bryggkurs kommer du vara aktivt delaktig i hela bryggprocessen – från början till slut. Vi kommer att förklara varje steg i processen, allt från formuleringen av receptet till pitchandet av jästen. Du kommer även att få en inblick i den använda utrustningen och de viktiga ingredienserna som krävs för att skapa den ultimata ölupplevelsen. Denna kurs utförs på vårt professionella 20 liters pilotbryggsystem, vilket gör att du kan applicera dina nya kunskaper även i hemmamiljön. Dessutom kommer vi ge dig praktiska tips och rekommendationer om du vill börja brygga öl själv.

Ölprovning av högsta kvalitet

Efter en framgångsrik bryggdag är det dags att belöna dig själv med en välbehövlig ölprovning. Denna unika provning ger dig chansen att smaka på några av de fantastiska öl vi har bryggt på mikrobryggeriet. Låt dina smaklökar utforska olika öltyper och upptäck nya favoriter. Och för att verkligen lyfta denna provning till en annan nivå kommer våra kunniga guider att dela med sig av intressanta fakta och historia om varje ölsort. Vem vet, du kanske hittar din framtida favoritöl?

Viktig information

För att få ut mesta möjliga av upplevelsen ber vi dig undvika alkoholintag innan ölprovningen. Denna exklusiva bryggkurs och ölprovning passar perfekt som en rolig och minnesvärd present till alla ölälskare där ute. Oavsett om det är till din pojkvän, bror eller pappa, så kommer denna upplevelse garanterat att imponera. Passa även på att göra julklappsshoppingen tidigare i år och ge bort något riktigt speciellt. Varför inte fira en 30 eller 40-årsdag med detta? Eller varför inte vara med och överraska den blivande brudgummen med en svensexa han sent kommer att glömma?

Boka nu och upptäck ölvärldens hemligheter!

Så varför vänta? Boka din plats på vår populära bryggkurs och ölprovning redan idag! Ta chansen att lära dig allt om bryggning, utforska nya smakupplevelser och skapa minnen som varar livet ut. Vår exklusiva upplevelse är för en person och genomförs i grupp, vilket ger dig möjlighet att träffa likasinnade ölentusiaster med samma passion för bryggning och provning. Varje dag är en perfekt dag att upptäcka något nytt - låt oss ta dig med på denna spännande resa in i ölvärlden!

Bryggkurs & ölprovning Stockholm, Lidingö

Vi är många som älskar öl, men det är inte alla som vet hur tillverkningsprocessen går till. På denna bryggkurs får ni lära er allt om bryggningen, utrustningen och ingredienserna. Och bäst av allt – dagen avslutas med en ölprovning av mikrobryggeriets egna ölsorter.

4-5 timmar bryggningskurs på mikrobryggeri Lär dig hur du skapar eget öl Kursen avslutas med en ölprovning

Bra att veta

  • Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra i grupp.
  • Från 18 år
  • Året runt på utvalda datum.
  • 4-5 timmar.

Vad du kommer att göra Välkommen på en bryggkurs då du är med under hela processen som det tar att brygga ett öl. Vi förklarar alla steg som ingår i bryggningen, utrustningen och ingredienserna som används. Du spelar en aktiv roll i bryggdagen – allt från att formulera receptet till att pitcha jästen.

Bryggningen sker på vårt 20 liters pilotbryggsystem vilket är en storlek som du också skulle kunna ha hemma. Du får tips och rekommendationer om du planerar att börja brygga själv.

Viktig information Undvik att dricka alkohol före provningen.