Upplev kvalitetschoklad- & vinprovning
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Upplev kvalitetschoklad- & vinprovning

En erfaren sommelier kommer att guida dig genom smakupplevelsen, för att se till att varje provsmakning blir en upplevelse att minnas.

Pris: 595 kr

Denna kväll är tillägnad alla chokladälskare där ute. Har du någonsin drömt om att prova de mest utsökta chokladerna i kombination med noga utvalda viner? Då har du kommit rätt! Följ med på en oförglömlig kväll, fylld av ren och skär njutning.

Smakupplevelsen

Bjud in dina sinnen på en resa genom gastronomins värld. Lär dig mer om kakaons historia, från dess ursprung till nutidens trender. Smaka på den finaste kvalitetschokladen, gjord av de finaste och mest exklusiva kakaobönorna.

Fascinerande faktoider

Lär dig intressanta fakta om chokladens psykologiska och fysiologiska effekter. Visste du till exempel att choklad innehåller ämnen som även finns i antidepressiv medicin? Eller att det finns ett samband mellan chokladkonsumtion och ökad hjärnaktivitet? Du kommer få höra alla dessa fascinerande fakta och mer under denna chokladprovning.

Tillgänlighet

Oavsett vilken del av Sverige du befinner dig i, finns vår chokladprovning tillgänglig på utvalda datum från augusti till maj. Denna upplevelse tar ungefär 1,5-2 timmar och åldersgränsen är 18 år (20 år i Göteborg). Tänk på att undvika starka parfymer för att inte störa dina sinnen under provningen.

Presentkort

Denna kväll med choklad- och vinprovning gör även den perfekta presenten till din mamma på mors dag, din syster på hennes födelsedag eller som en romantisk upplevelse för dig och din partner. Ge bort en presentupplevelse som kommer att bli ihågkommen för alltid.

Sammanfattning

För alla chokladälskare där ute, är detta en upplevelse du inte vill missa! Lär dig om kakaons fascinerande historia och smaka på den finaste kvalitetschokladen kombinerat med noga utvalda viner. Ge bort denna upplevelse som en present eller unna dig själv en kväll fylld av njutning. Tänk på att undvika alkohol och starka parfymer före provningen för att få ut det mesta av dina sinnen.