Upplev den stora motordagen
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev den stora motordagen

Vem säger nej till en dag fylld med motorer, bilar och adrenalinkickar? Stora Motordagen i Linköping är den ultimata upplevelsen för alla motorälskare där ute.

Pris: 5995 kr

Här finns det inget som kan mäta sig med känslan av att själv få ratta en bil eller att sitta bredvid när proffsen visar upp sina imponerande körfärdigheter. Förbered dig på en dag fullspäckad med höga farter, hårresande accelerationer och bränt gummi - det är en upplevelse du sent kommer glömma!

Vad kan du förvänta dig på Stora Motordagen?

På G3 Mantorp Park i Linköping väntar en dag fullmatad med spännande aktiviteter. Oavsett vilken bana du väljer att utforska kommer du inte att ha en minut att sakna. Här kan du se fram emot att delta i en rallytävling, testa dina gränser genom att köra en felstyrd experimentbil och susa fram på en terrängbana med en 4-hjulig MC. Dessutom har du chansen att delta i en rafflande gokart-turnering och åka med i en Ariel Atom som sätter fartrekord på mindre än 3 sekunder. För att inte tala om möjligheten att känna pulsen öka när du sitter bredvid i en Volvo S40 Challenge touringbil. Kan du tänka dig en mer adrenalinfylld dag för en äkta motorfantast?

Viktig information att ha i åtanke

För att kunna delta i denna hisnande upplevelse krävs det en normal fysik och god hälsa. Skyddskläder kommer att tillhandahållas, men det är alltid bra att ta med sig oömma kläder och bekväma skor för maximal komfort under dagen. Här finns något för alla åldrar och det är en perfekt aktivitet att njuta av under sommarhalvåret. Se fram emot en heldag fylld av spänning och motorbrus på Stora Motordagen i Linköping!

Varför ska du välja Stora Motordagen?

  • En otrolig upplevelse för alla motorälskare där ute
  • Möjligheten att köra och åka med i imponerande fordon
  • En dag fullmatad med spännande aktiviteter och höga farter
  • Utrustning, mat och fika inkluderat för en bekymmersfri dag
  • Perfekt presentidé för en bror, vän eller motorentusiast i ditt liv

Om du letar efter en upplevelse utöver det vanliga där adrenalinet pumpar och motorerna dånar, då är Stora Motordagen i Linköping det självklara valet. Släpp loss din inre motorfantast och gör dig redo för en dag du sent kommer att glömma!