Upplev en timmes padel privatlektion
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev en timmes padel privatlektion

Med en privatlektion i padel får du chansen att utforska och lära dig grunderna under ledning av en erfaren instruktör.

Pris: 521 kr

Är du redo att ta steget in i den spännande världen av padel? Denna unika sport som kombinerar det bästa från tennis och squash är inte bara en trend utan även ett fantastiskt sätt att aktivera sig på. Läs vidare för att ta reda på mer om denna spännande upplevelse!

Varför ska du testa padel?

  • Upptäck en populär sport som passar alla åldrar
  • Lär dig spela padel på ett enkelt och roligt sätt
  • Få personliga tips och tricks av en kunnig instruktör

Vad kan du förvänta dig under lektionen?

Under en timmes privatlektion kommer du att få en gedigen genomgång av padelens regler och spelsätt. Din instruktör kommer att dela med sig av sina bästa tips för att hjälpa dig komma igång med ditt eget spel. Oavsett om du är nybörjare eller har spelat tidigare kommer du att få en givande och givande upplevelse.

Var kan du delta i en padellektion?

Du har möjligheten att välja mellan flera olika orter för din padellektion. I Göteborg, Mölndal och Storebro (Vimmerby, Hultsfred) kan upp till fyra personer delta i en lektion. I Arboga och Skövde gäller priset för en person. I Helsingborg på Lydinge Resort kan du även prova på squash under en 1 timme och 45 minuter lång lektion. Bana, racket och bollar ingår för en komplett upplevelse. För en personlig och skräddarsydd träningspass, kan du besöka anläggningen i Storebro (Vimmerby, Hultsfred). Här kommer din instruktör att anpassa träningen efter dina behov och önskemål för bästa möjliga resultat.

Vem passar denna upplevelse för?

Denna padellektion är perfekt för alla som är intresserade av att uppleva en ny sport och lära sig något nytt. Det är också en utmärkt gåva till en vän eller nära och kära, oavsett om det är på deras 25-årsdag, 40-årsdag eller fars dag.

Sammanfattning

Med en privatlektion i padel får du chansen att testa på en spännande och populär sport med en erfaren instruktörs vägledning. Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren kommer du att få en underhållande och lärorik timme på banan. Så varför inte ge dig själv eller någon annan möjligheten att upptäcka padelns magi och ha kul samtidigt?

Så boka din padellektion idag och ge dig själv en minnesvärd och spännande upplevelse som kommer att hålla dig i rörelse och motiverad!