Upplev en värld av paradoxer på Paradox Museum
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev en värld av paradoxer på Paradox Museum

På Paradox Museum Stockholm väntar en magisk och förbluffande upplevelse som kommer att utmana dina sinnen och skaka om din världsbild.

Pris: 185 kr

Med över 70 fantastiska synvillor och illusioner är detta en plats där ingenting är som det verkar. Välkommen in i en värld av paradoxer och upptäck en helt ny dimension av underhållning.

Förbered dig på ett äventyr för hela familjen

Paradox Museum Stockholm är inte bara en plats för vuxna att utforska, utan även en spännande destination för barn från 7 år och uppåt. Här finns något för alla åldrar att upptäcka och förundras över. Kom och utforska en värld där ingenting är som det verkar och där dina sinnen kommer att förvirras på det mest underbara sätt.

Upplevelsen på Paradox Museum Stockholm inkluderar:

  • Över 70 häpnadsväckande synvillor och illusioner
  • Spännande vetenskapliga förklaringar bakom paradoxerna
  • Möjligheten att ta fantastiska bilder och skapa minnen för livet
  • Aktiviteter som passar både stora och små

Utforska en värld av mysterier och magi

När du kliver in på Paradox Museum Stockholm kommer du att tas med på en resa genom en värld där allt är möjligt och inget är vad det verkar vara. Upplev hur dina sinnen utmanas och din hjärna får jobba för att förstå de fantastiska illusioner och synvillor som omger dig. Detta är en plats där du kan lära dig mer om den fascinerande världen av optiska illusioner och samtidigt ha otroligt roligt tillsammans med dina nära och kära.

Viktig information att tänka på innan ditt besök:

  • Boka din upplevelse via Upplevelse.com's kundtjänst
  • Barn under 5 år går in gratis
  • Rekommenderad ålder för bästa upplevelse är från 7 år och uppåt
  • Barn under 13 år ska besöka museet i sällskap av en vuxen

Skapa minnen för livet på Paradox Museum Stockholm

Ge dig själv och dina nära och kära möjligheten att uppleva något unikt och minnesvärt på Paradox Museum Stockholm. Besök oss och låt dig förtrollas av en värld av paradoxer och magi. Ta del av aktiviteter som passar hela familjen och skapa minnen och bilder som kommer att imponera på dina vänner när du visar dem vad du har upplevt. Välkommen till en värld där inget är som du tror och där allt är möjligt!