Upplev fantastisk choklad- och vinprovning
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev fantastisk choklad- och vinprovning

Är du en riktig chokladälskare som älskar att utforska nya smaker och kombinationer? Då är en choklad- och vinprovning den perfekta upplevelsen för dig!

Pris: 488 kr

Lär dig allt om chokladens historia, framställning och hur du bäst kombinerar den med olika vintyper för att få fram de mest fantastiska smakerna.

Njut av en exklusiv kväll med choklad och vin

Ta del av en njutningsfylld kväll där du får prova flera olika chokladsorter tillsammans med väl utvalda viner, inklusive rött vin, sött vin och portvin. Under ledning av en erfaren instruktör kommer du att få lära dig om kakaons ursprung, tillverkningsprocessen bakom kvalitétschoklad och vilka viner som passar bäst till varje sorts choklad.

Upptäck en ny värld av chokladaromer

Utforska en helt ny värld av härliga chokladaromer i kombination med vin och lär dig hemligheterna bakom kvalitétschoklad och dess hälsofrämjande effekter. Du kommer att få en unik och minnesvärd upplevelse som kommer att förändra ditt sätt att uppleva choklad och vin för alltid.

Perfekt som present eller grupputflykt

Denna upplevelse är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en födelsedag, bröllopsdag eller bara en trevlig kväll med vänner. Du kan även välja att ge bort en choklad- och vinprovning som en present till någon du tycker om. Det kommer garanterat att bli en uppskattad och minnesvärd gåva!

Viktig information att tänka på

För att få ut det bästa av din choklad- och vinprovning är det viktigt att inte dricka alkohol innan provningen. Undvik även att använda parfym eller andra starka dofter, för att inte påverka din upplevelse negativt.

Boka din choklad- och vinprovning redan idag!

Vänta inte med att boka din choklad- och vinprovning i en stad nära dig. Ge dig själv eller någon du tycker om en unik och smakfull upplevelse som garanterat kommer att skapa minnen för livet. Välkommen till en värld av choklad och vin!