Upplev färgsprakande blomsterkurs
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev färgsprakande blomsterkurs

Lär dig konsten att skapa vackra blomsterarrangemang och låt dig inspireras av färg och form.

Pris: 521 kr

Vill du utforska din kreativa sida med blommor som din vackra palett? Då är vår blomsterkurs det perfekta valet för dig!

Varför välja vår blomsterkurs?

  • Du får både kunskap och inspiration att skapa egna blomsterarrangemang efter kursen.
  • Blommor och material är inkluderade, så du behöver inte oroa dig för att leta efter de perfekta blommorna.
  • Ta med dina vackra arrangemang hem och imponera på dina vänner och familj.

För vem passar kursen?

Vår blomsterkurs passar både nybörjare och de som redan har kunskap inom ämnet. Oavsett din nivå kommer du att lära dig nya tekniker och få inspiration till dina framtida blomsterprojekt.

Vad kan du förvänta dig?

Upplevelsen börjar med en spännande introduktion där du får möjlighet att lära känna likasinnade blomsterentusiaster. Under kvällen kommer du att diskutera materialval, teknik, form, färg och struktur. Därefter får du själv tid att skapa, umgås och lära dig av våra kunniga florister.

Var och när?

Vår blomsterkurs erbjuds året om i Malmö, Stockholm och Västerås (undantag för juli, augusti och januari). Passa på att boka in ditt blomsteräventyr redan idag!

Varför inte ge bort en blomsterkurs som present?

Överraska dina nära och kära med en unik present som ger både glädje och kunskap. En blomsterkurs är den perfekta gåvan för alla som älskar kreativitet och skönhet.

Boka din plats redan idag!

Ta chansen att utforska blomstervärldens magiska dimensioner och låt kreativiteten flöda. Boka din plats på vår blomsterkurs i Stockholm, Malmö eller Västerås och ge dig själv en minnesvärd upplevelse som varar livet ut.