Upplev flygtur Aerobatics
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev flygtur Aerobatics

Ta chansen att känna dig som en riktig Top Gun-pilot när du kliver ombord på ett aerobatic-flygplan med Aerobatics Borås

Pris: 2625 kr

Upplev spänningen av att flyga upp och ner i loopar och rollar som utmanar fysikens lagar i höga hastigheter. Förbered dig på ett magpirrande äventyr utan dess like!

Vad ingår i upplevelsen?

  • Ankomst till platsen för flygningen med en genomgång av upplevelsen och säkerhetsinstruktioner.
  • Cirka 30 minuters flygtid i världens mest kompetenta flygplan under handledning av en erfaren Aerobaticspilot.
  • Möjlighet att uppleva manövrar som inte liknar något annat inom sportflyget.

Om Aerobatics

Aerobatics är i grunden sportflygets Formel 1, och med Aerobatics Borås får du chansen att delta i denna adrenalinfyllda aktivitet. Känn spänningen och glädjen av att utföra avancerade flygmanövrar som kommer att ge dig ett minne för livet.

Viktig information

  • Upplevelsen är för en person och passar från 14 år och uppåt.
  • Flygturen varar cirka 60 minuter totalt, inklusive säkerhetsinstruktioner och flygtid.
  • Nykterhet är ett krav för att delta i flygningen.
  • Observera att vissa fysiska begränsningar gäller för deltagande.

Black Week-erbjudande

För att fira Black Week erbjuder Aerobatics Borås, en fantastisk möjlighet att ge bort en unik upplevelse till någon speciell. Överraska din partner, vän eller familjemedlem med en present de sent kommer att glömma.

Väderberoende

Notera att flygningen är väderberoende och kan ställas in med kort varsel. Flygningar som inte kan genomföras på grund av vädret kommer att bokas om till ett senare datum för att säkerställa den bästa möjliga upplevelsen för dig.

Passar perfekt som present

Ge bort en upplevelse som kommer att skapa minnen för livet. En flygtur med Aerobatics Borås är den perfekta presenten för den som älskar motorsport och adrenalinfyllda aktiviteter i luften.

Var med och skapa ditt eget Top Gun-ögonblick! Njut av en flygtur som tar dig till nya höjder och ger dig en känsla av frihet som inte går att beskriva. Låt Aerobatics Borås ta dig på en resa som du sent kommer att glömma.