Upplev golfdag med lektion och lunch
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev golfdag med lektion och lunch

Är du sugen på en minnesvärd golfdag på några av Sveriges mest spektakulära golfbanor?

Pris: 821 kr

Oavsett om du är nybörjare som behöver lite extra träning eller en erfaren golfare som vill finslipa tekniken, så är detta den perfekta upplevelsen för dig. Ta chansen att spendera en hel dag på en vacker golfbana med en professionell golflektion och njut av en smakfull lunch innan eller efter din runda.

Vad ingår i golfpaketet?

  • 50 minuters lektion med en erfaren golfproffs
  • Spela 18 hål på egen hand
  • Härlig lunch på plats

Varför ska du välja vår golfdag?

Att ge sig ut på en välskött golfbana är inte bara ett sätt att utmana sig själv och förbättra sin teknik, det är även en möjlighet att koppla av, njuta av naturen och umgås med andra golfentusiaster. Golf är en sport som passar alla åldrar och som ger dig möjlighet att hålla igång både kroppen och knoppen under lång tid framöver.

Våra utvalda golfanläggningar

Välj mellan tre fantastiska golfklubbar för din golfdag:

  • Gävle Golfklubb - Gävle
  • Säters Golfklubb - Säter
  • S:t Arild Golfklubb - Höganäs

Viktig information att ha i åtanke

Innan du bokar din golfdag, se till att du har ditt gröna kort klart. Denna upplevelse passar perfekt som en present till både honom och henne, oavsett om det är en födelsedag, jubileum eller en helt vanlig vardag som förtjänar att piggas upp med en spännande golfupplevelse.

Varför en golfdag är den perfekta presenten

En golfdag är mer än bara en vanlig present. Det är en upplevelse fylld av spänning, utmaningar och oförglömliga ögonblick. Ge bort en golfupplevelse till din pappa, mamma, bror, syster, pojkvän eller flickvän och se dem le när de får chansen att slå iväg bollen på en otroligt vacker golfbana.

Slutsats

Oavsett om du är ute efter att förbättra din golfteknik, njuta av en dag i vackra omgivningar eller överraska någon med en unik present, så är vår golfdag det perfekta valet. Ta chansen att uppleva en minnesvärd dag på golfbanan och skapa minnen som varar livet ut. Let's tee off and make some memories!