Upplev hajdykning på Kolmården
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Upplev hajdykning på Kolmården

Här har du möjlighet att utforska den fantastiska kraften och smidigheten hos dessa häpnadsväckande varelser.

Pris: 2495 kr

Simma sida vid sida med inte bara en, utan hela fyra hajar i ett akvarium utrustat med över en miljon liter tropiskt havsvatten. Störst av dem alla är sandtigerhajen som mäter imponerande 2,4 meter i längd. Tillsammans med de majestätiska hajarna simmar också hajrockor och hundratals andra fiskar som skapar en färgglad och dynamisk miljö.

Få ditt dyk filmat med en specialdesignad undervattenskamera!

Efter din dykning kommer du att få en professionellt filmad video av ditt äventyr. Dykaren som följer dig under vattnet kommer att använda en högkvalitativ undervattenskamera för att fånga varje ögonblick av din spännande utforskning. Filmen kommer att levereras till dig så att du kan återuppleva dina minnen om och om igen.

Våra krav för dykning med hajar

För att delta i detta unika äventyr måste du uppfylla våra säkerhetskrav. Det är obligatoriskt att ha ett dykcertifikat och ha dykt inom de senaste tre åren. Dessutom krävs det att du har genomfört minst fem dyk och är minst 18 år gammal. Dykningen sker på egen risk, och även om vi gör allt för att säkerställa din trygghet kan vi inte garantera 100% säkerhet. Men oroa dig inte - sedan vi började erbjuda denna upplevelse 1991 har vi inte haft några allvarliga incidenter!

All utrustning tillhandahålls av oss

Vi ser till att du har all den dykutrustning du behöver för att njuta fullt ut av din hajdykning. Storleken på våtdräkten kommer att meddelas i förväg så att vi kan se till att vi har rätt storlek åt dig. Allt du behöver ta med är dina badkläder och en handduk. Om du föredrar kan du också ta med din egen dykmask om det känns mer bekvämt för dig.

Boka din dykupplevelse nu!

Dykningen med hajar erbjuds varje onsdag året runt, med undantag för julafton. Eftersom platserna är begränsade rekommenderar vi att du bokar några veckor i förväg för att säkerställa att du får din önskade tid. Äventyret kommer att ta cirka 2 timmar totalt, varav 30 minuter är själva dykningen. Observera att denna upplevelse är endast för en person åt gången.

Besök akvariet i samband med ditt dyk

Förutom själva dyket får du också entré till akvariet. Efter att du har utforskat den spännande undervattensvärlden med hajar och fiskar kan du ta dig tid att se resten av akvariets fantastiska utställningar och lära dig mer om havets fascinerande varelser.

Det ultimata presentvalet för födelsedagar och speciella tillfällen

Om du letar efter en present till din pojkvän eller om du vill ge något speciellt till någon som firar en jämna födelsedag, så är detta den perfekta presenten. Ge dem möjligheten att uppleva något unikt och minnesvärt. De kommer att tacka dig för denna fantastiska gåva!

Slutsats

Simma med hajar i ett spektakulärt akvarium och utforska deras skönhet och styrka på nära håll. Boka din dykupplevelse idag och få chansen att simma med dessa magnifika rovdjur. Kom och upplev äventyret nu!