Upplev helikoptertur över Sveriges städer
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev helikoptertur över Sveriges städer

Drömmer du om att sväva över vackra städer i Sverige med vinden susandes genom håret?

Pris: 995 kr

Ta chansen att göra denna dröm till verklighet med en fantastisk helikoptertur som kommer att skapa minnen för livet. Låt oss guida dig genom denna oförglömliga upplevelse där du får se världen från ovan och känna pirret i magen.

En unik sightseeingupplevelse

Ta del av en 15-20 minuters guidad helikoptertur över några av Sveriges mest ikoniska städer, inklusive Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Östersund, Norrtälje och Funäsdalen. Flyg med en certifierad och erfaren pilot som tar dig på en resa som du sent kommer att glömma.

Spännande fakta

  • Upplevelsen är för en person och utförs i en grupp på tre eller fyra personer.
  • Alla åldrar är välkomna att delta i denna magiska helikoptertur.

Vad kan du förvänta dig?

Helikopterturen

Din helikoptertur kommer att starta med spänning redan innan du lämnar marken. Utforska helikopterns unika egenskaper som att hovra i luften och förflyttas i olika riktningar innan du sveps iväg på en resa bland spektakulära vyer över staden nedanför.

Flygdestinationer

  • Stockholm: Upptäck den svenska huvudstadens skönhet året om från ovan.
  • Göteborg, Malmö & Helsingborg: Utforska dessa städer på utvalda datum under vår och höst.
  • Övriga Städer: Upplev vackra platser som Östersund, Norrtälje och Funäsdalen från en helt ny vinkel.

Viktig information

  • Nykterhet är ett krav för att delta i helikopterturen.
  • Maxvikten är 90 kg och ett sällskap på tre får tillsammans väga max 270 kg.
  • I vissa städer finns specifika viktkrav och åldersgränser för att kunna flyga, se till att läsa på innan du bokar din tur.

Passar perfekt till...

Upptäck passionen för motorsport och adrenalinfyllda äventyr med denna helikoptertur. Ge bort en minnesvärd present till mamma på hennes 50-årsdag eller fira silver- och guldbröllop med en spektakulär flygtur över Sveriges vackra landskap. Denna upplevelse passar även perfekt som en julklapp till pojkvännen eller en present till pappa på fars dag.

Andra användningsområden:

Ta med din älskade på en romantisk helikoptertur på Alla hjärtans dag eller fira trä-, bomulls- och tennbröllop med en minnesvärd upplevelse i luften. Oavset vilken ålder eller tillfälle, en helikoptertur är en gåva som kommer att skapa glädje och spänning.

Sammanfattning

Sätt fart på ditt liv med en spännande helikoptertur över några av Sveriges vackraste städer. Se världen från ovan och skapa minnen för livet med denna oförglömliga upplevelse. Ge dig själv eller någon du älskar gåvan av en annorlunda och spännande äventyr i luften!