Upplev känslan med köra helikopterpilot för en dag
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Upplev känslan med köra helikopterpilot för en dag

Med pilotens tips och handledning vid din sida kommer du att uppleva den fantastiska känslan av att ha full kontroll över en riktig helikopter.

Pris: 5795 kr

Att flyga en helikopter är en dröm för många människor. Spänningen att vara bakom spakarna och ha kontrollen över en avancerad flygmaskin är svår att beskriva med ord. Nu ges du möjligheten att uppleva denna unika känsla genom att flyga en helikopter under handledning av en erfaren pilot.

Genomgång av flygteknik och säkerhetsrutiner

Innan flygningen börjar kommer du att få en noggrann genomgång av helikoptern, dess flygteknik och de viktigaste säkerhetsrutinerna. Instruktören kommer att förklara olika begrepp som "tippning" och "roll", vilka kommer att vara centrala för din flygning. Det är viktigt att känna sig trygg och ha en grundläggande förståelse för helikopterns funktioner innan man ger sig ut i luften.

Upptäck glädjen i att flyga en helikopter

När du väl är redo att ge dig ut i luften kommer du att känna spänningen i kroppen. Du kommer att kunna styra helikoptern framåt, bakåt, sidledes eller helt enkelt stanna i luften och hovra.

Ett minne för livet och kanske början på en ny karriär

Denna upplevelse är mer än bara en engångsgrej. Att flyga en helikopter under handledning kan vara starten på något större. För de som alltid har drömt om att bli pilot kan detta vara det första steget mot ett eget certifikat. Med hjälp av en professionell instruktör kommer du att lära dig grunderna och få möjligheten att utforska din passion för flygning på ett säkert sätt.

Viktiga detaljer att ta hänsyn till

För att delta i denna upplevelse måste du väga högst 90 kg och vara minst 160 cm lång. Du måste också vara minst 16 år gammal, eller ha målsmans tillstånd om du är under 18 år. Vid ankomst måste du kunna visa upp giltig legitimation. Självklart måste du vara nykter för att kunna delta i flygningen.

Nödvändig utrustning för flygningen

För att vara bekväm under flygningen rekommenderas det att du klär dig i löst sittande kläder och bär lågklackade skor. Solglasögon rekommenderas också, oavsett årstid, för att skydda dina ögon från solens strålar och eventuellt vindbrus.

Väderberoende upplevelse

Det är viktigt att komma ihåg att denna upplevelse är väderberoende. Vid dåligt väder kan flygningen ställas in och bokningar kommer att flyttas till ett senare datum. Säkerheten är alltid vår främsta prioritet och vi ser till att våra deltagare flyger under de bästa möjliga förhållandena.

Tillgängliga datum och tidsåtgång

Denna upplevelse erbjuds året runt på utvalda datum. Totalt tar upplevelsen cirka 1 timme, varav du kommer att spendera 20 minuter bakom spakarna på helikoptern. Detta ger dig tillräckligt med tid att verkligen känna på hur det är att vara pilot i en helikopter.

Passar perfekt som present till pojkvän eller student

Denna upplevelse är en perfekt present till pojkvän eller student. Att få möjligheten att flyga en helikopter är något som de färre får uppleva, och det är garanterat en present som kommer att bli uppskattad och minnesvärd. Så varför inte ge bort något unikt och spännande istället för de traditionella presenterna?

Gör något annorlunda och spännande med ditt liv

Att flyga en helikopter under handledning kan vara början på något stort. Kanske är detta starten på din nya karriär som pilot eller bara en möjlighet att göra något annorlunda och spännande i ditt liv. Oavsett vad så är denna upplevelse en chans att komma närmare din dröm om att flyga och skapa minnen för livet.

Så varför vänta? Ta chansen att prova på känslan av att vara pilot i en riktig helikopter. Boka din upplevelse idag och ge dig själv eller någon du älskar en present de aldrig kommer att glömma.