Upplev kraften i Ferrari eller Lamborghini
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev kraften i Ferrari eller Lamborghini

Drömmer du om att trycka gasen i botten på en Ferrari eller en Lamborghini? Då är det här din chans att göra det verklighet!

Pris: 1195 kr

På det natursköna flygfältet i Uppsala får du känna på farten och kraften hos dessa ikoniska sportbilar. Med hastigheter över 200 km/h utlovas en adrenalinfylld upplevelse som du sent kommer att glömma.

Upplevelsen

När du anländer till flygfältet blir du välkomnad av lugnet innan stormen. Efter en noggrann genomgång av bilen och körtekniken är det dags att sätta dig bakom ratten och känna pulsen öka. Med ljudet av vrålande cylindrar i öronen och kraften från motorn som pressar dig framåt, är det dags att ge järnet på den 1 km långa raksträckan.

Vad ingår:

  • Genomgång av bil och körteknik
  • Testheat i normal fart
  • Riktigt heat där du får gasa på
  • Möjlighet att välja mellan Ferrari 458 Italia VB eller Lamborghini Huracan LP 6100-4
  • Upplevelsen varar ca 5-10 minuter

Viktig information

För att delta i denna adrenalinfyllda upplevelse krävs körkort och nykterhet. Kom ihåg att ha bekväma skor utan klackar för att kunna köra säkert. Upplevelsen är väderberoende och kan ställas in med kort varsel. Vid eventuella skador betalas en självrisk på upp till 20.000 kronor av kunden.

För vem passar det här?

Denna upplevelse passar perfekt som present till en motorsportentusiast, din pojkvän, bror eller någon som älskar adrenalinkickar. Oavsett om det är för att fira ett träbröllop, en 18-årsdag, 20-årsdag eller 30-årsdag, så kommer en tur i en Ferrari eller Lamborghini definitivt att imponera och skapa minnen för livet.

Slutsats

Ge dig själv eller någon annan chansen att leva ut sina sportbilsdrömmar med en oförglömlig upplevelse i Uppsala. Fart, spänning och adrenalinkickar väntar på den som vågar trycka gasen i botten och uppleva kraften hos en av världens mest ikoniska bilar. Så varför vänta när drömmen om att köra en Ferrari eller Lamborghini kan bli verklighet redan idag?