Upplev kraftfullt skyttepaket
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Upplev kraftfullt skyttepaket

Paketet inkluderar hela 50 skott med tre olika typer av karbiner, det är garanterat en upplevelse som smäller högt!

Pris: 1995 kr

Kraftfullt skyttepaket - Upplev FMJ Shooting Range!

Unik upplevelse för den som vill ha en adrenalinpumpande och minnesvärd dag! FMJ Shooting Range bjuder in till en häftig skytteupplevelse med landslagsmeriterade instruktörer. Det här är vårt mest omfattande skyttepaket, speciellt utformat för den som vill skjuta med kraftfulla vapen.

Erfarna instruktörer ger personlig feedback - För alla nivåer

Våra instruktörer är erfarna och välutbildade inom skyttesporten och kommer att ge dig personlig feedback under hela upplevelsen. Du behöver inga förkunskaper eller licenser för att delta, vi välkomnar både nybörjare och mer erfarna skyttar. Under säkerhetsgenomgången och träningspasset kommer du att lära dig allt du behöver veta för att utveckla en optimal skjutteknik.

Säkerhetsgodkända skjutbanor - Miljö- och handikappanpassade

På FMJ Shooting Range har vi två skjutbanor med skjutavstånd på upp till 50 meter. Våra skjutbanor är godkända för all typ av skytte och alla vapentyper från kaliber .22 till kaliber .50. Vi är även miljö- och handikappanpassade vilket gör att alla kan delta i vår skytteupplevelse. Säkerhet är vår högsta prioritet, därför har vi ett strikt regelverk och rigorösa säkerhetskontroller.

Inomhusaktivitet, oavsett väder - Trygghet och säkerhet först

Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende, så det spelar ingen roll om det regnar eller skiner sol. Vi har också ramavtal med flera myndigheter och säkerhetsföretag som regelbundet använder våra lokaler. Du kan känna dig trygg i våra händer.

Utmana dig själv - Fokus, precision och puls i skyttesporten

Efter säkerhetsgenomgången är det dags att bege sig till skjutbanan där du kommer att ha möjlighet att skjuta med tre olika karbiner. Varje deltagare kommer att få avfyra hela 50 skott totalt. Det här paketet är perfekt för den som vill ha en riktigt utmanande och spännande upplevelse.

Spännande och minnesvärd - Skapa minnen för livet

Skytte är en sport som kräver fokus, precision och puls vilket gör att det passar alla åldrar. Du kommer garanterat att lämna FMJ Shooting Range med minnen för livet och en imponerande skjuttavla som bevis på din skicklighet!

Boka din actionfyllda skytteupplevelse nu!

Ta med dig dina vänner, familj eller kollegor för en häftig och spännande dag på FMJ Shooting Range! Boka nu och ge dig själv eller någon du tycker om en dag full av action och adrenalin!