Upplev lyx och avkoppling på spa & relax
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev lyx och avkoppling på spa & relax

River Relax erbjuder en lyxig upplevelse som garanterar verklig avkoppling för både kropp och själ.

Pris: 338 kr

Välkommen till en värld av lugn och välbefinnande där du kan lämna vardagens stress bakom dig. Ta dig tid för dig själv och kom in i en värld av ren njutning.

En dag fylld med sol, bad och bastu

På River Relax väntar en exklusiv relaxavdelning som erbjuder allt du behöver för att koppla av och njuta. Medan solen lyser i solrummet kan du känna värmen omsluta hela din kropp. Här kan du slappna av med en god bok eller bara låta tankarna vandra fritt.

För de som älskar bastubad finns det fem olika bastur att välja mellan. Testa på den populära aufguss-bastun där eteriska oljor sprider en ljuvlig doft och skapar en unik känsla av välbefinnande. Kroppen kommer att tacka dig när den får uppleva den värme och avslappning som bara en bastu kan erbjuda.

Efter en stunds svettande är det dags att svalka av sig. Doppa dig i den varma bassängen och känn hur spänningarna i kroppen löses upp. För den som vågar finns även en kalldusch som ger en uppfriskande känsla och boostar cirkulationen.

Slappna av i loungen och njut av god mat

När suget efter något gott blir för stort kan du bege dig till den sköna loungeavdelningen. Här kan du unna dig en smakfull måltid samtidigt som du njuter av den avslappnade atmosfären. Slå dig ner i en bekväm fåtölj och låt tiden stanna upp för en stund.

En upplevelse bara för dig

River Relax är en plats där du kan fokusera på dig själv och ditt välbefinnande. Ta med en vän eller två och skäm bort er själva med en dag av total avkoppling och njutning.

Här kommer du att få uppleva den senaste tekniken inom relax kombinerat med beprövad bastukonst. Allt för att du ska kunna ta hand om det viktigaste du har – dig själv.

Gruppträning och aktiviteter för mer energi och balans

För de som vill kombinera avkoppling med träning erbjuder River Relax även gruppträning i form av Qigong och yoga. Här får du möjlighet att sträcka på kroppen, stärka din core och hitta balansen mellan kropp och sinne.

Allt du behöver för en lyxig upplevelse

Med entré till River Relax får du tillgång till följande:

  • Entré till relaxavdelningen under ordinarie öppettider
  • En mjuk och mysig badrock att använda under besöket
  • Ett vanity kit med schampo, balsam, duschcreme och body lotion för att göra din upplevelse ännu mer lyxig
  • Ett glas mousserande för att skåla i och fira dagen

Viktig information att komma ihåg

För att få ut så mycket som möjligt av din vistelse på River Relax är det viktigt att du tar med dig badkläder och en handduk. På så sätt kan du njuta av alla faciliteter på ett bekvämt och avslappnat sätt.

En perfekt present till någon speciell

Ge bort en lyxig upplevelse på River Relax till någon som förtjänar det. Med vårt stora utbud av olika presenter kan du hitta den perfekta upplevelsen för varje tillfälle. Överraska din flickvän, mamma eller en vän med en romantisk överraskning eller ge bort en billig men minnesvärd julklapp till någon du håller kär. Vi har även upplevelser som passar för 25-årsdagar, 20-årsdagar och för att visa mamma hur mycket du bryr dig.

Upptäck våra nyheter och hitta rätt present

Vi har lyssnat på våra kunder och tagit fram en rad spännande nyheter som passar alla. Oavsett om du letar efter en present för upp till 500 kr eller vill överraska någon på deras födelsedag, så har vi något för dig. Kolla in vårt utbud av presenter och hitta den perfekta upplevelsen för just dig eller någon du bryr dig om.

Slappna av och njut på spa & relax i Eskilstuna

River Relax är platsen där du kan glömma bort vardagens stress och bara vara. Ge dig själv eller någon annan en lyxig upplevelse fylld med avkoppling och njutning. Ta tillfället i akt och ge dig själv en dag av total välbefinnande och lyx. Unna dig det bästa - du förtjänar det!