Upplev magin att surfa med eFoil
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev magin att surfa med eFoil

Med en elektrisk foilbräda kan du nu sväva fram över vattenytan med otrolig fart, elegans och total glädje.

Pris: 1313 kr

Vill du uppleva det ultimata sättet att utforska havet och skärgården? Då har vi lösningen för dig! Och det bästa av allt är att du inte behöver vara expert på surfning eller ha perfekta vågor och optimala vindförhållanden. Den här spännande upplevelsen är tillgänglig för både nybörjare och erfarna surfare.

Unika möjligheter för dig och din vän

Under 60 minuter får du och din vän chansen att dela på äventyret och njuta av de fantastiska egenskaperna hos eFoil-brädan. Men om du föredrar att ha hela uppmärksamheten själv kan du använda hela timmen för dig själv. Det finns inga begränsningar när det kommer till ålder - upplevelsen är öppen för alla! Så varför inte ta med hela familjen och skapa underbara minnen tillsammans?

Utforska nya vatten och kustlinjer

Med våra olika platser runt om i landet kan du välja den som passar dig bäst. Besök majestätiska Gotland mellan maj och oktober och upplev skönheten i dess kustlinjer. I Stockholm kan du njuta av eFoil-äventyret mellan januari och november. Smögen erbjuder den perfekta sommarupplevelsen mellan juni och september, medan Norrköping är redo att ge dig en oförglömlig upplevelse från maj till september. I Vaxholm kan du njuta av eFoil-äventyret året runt så länge som det är isfritt.

En magisk kombination av surfing och flygning

När du står på din elektriska foilbräda får du känslan av att flyga över vattenytan. Med hjälp av det handhållna gasreglaget kan du enkelt styra din hastighet och anpassa dig efter dina egna behov och förmågor. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren brädåkare kommer du att kunna utvecklas i din egen takt och få en magisk och adrenalinpumpande upplevelse. Toppfarten på cirka 25 knop, motsvarande ca 50 km/h, kommer att ge dig en riktig kick!

En komplett och trygg upplevelse

Inför din eFoil-äventyr kommer du att få en grundlig genomgång av instruktioner och säkerhetstips för att du ska känna dig helt bekväm. Du kommer att låna en våtdräkt, flytväst och bräda på plats, så du behöver inte bekymra dig om att ha med dig något. Och om du väljer att besöka Smögen kan du vara säker på att dina vänner och familjemedlemmar kommer att kunna titta på från en närliggande bergsklippa eller brygga. Vi erbjuder också gratis parkering och säker förvaring av dina värdesaker.

Viktig information och bokning

Kom ihåg att ta med badkläder och en handduk, då du kommer att bli blöt under din äventyrliga session. Vid dåligt väder kan upplevelsen behöva ställas in med kort varsel, men vi erbjuder ombokning om så skulle ske. Se till att fånga sommarens hetaste erbjudande och ge dig själv eller någon du älskar en oförglömlig upplevelse!

Gör din sommar oförglömlig med eFoil - Boka nu och skapa fantastiska minnen på vattnet!