Upplev magisk ostprovning
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev magisk ostprovning

En professionell och personlig sommelier guidar dig genom provningen och delar med sig av sin expertis.

Pris: 337 kr

Välkommen till en sagolik ostprovning där du får avnjuta ett urval av världens mest fantastiska ostar. Detta är en upplevelse som tar dig med på ett smakäventyr bland tidernas godaste ostar samtidigt som du får lära dig om deras spännande historia. För alla ostälskare är detta en dröm som går i uppfyllelse!

Provsmaka minst sju utvalda ostar

Under denna exklusiva ostprovning får du möjlighet att provsmaka minst sju utvalda ostar. Du kan vara säker på att få en unik och smakrik upplevelse under kvällen.

Utforska ostens oväntade historia

Osten är en delikatess vars historia är lika oväntad som den är mystisk. Trots att den har funnits i flera tusen år har den fortfarande en given plats på våra frukostbord och efterrättsmenyer. Genom att delta i vår ostprovning får du chansen att följa med på ett smakäventyr där vi utforskar ost i samarbete med en professionell sommelier. Under ungefär en timme kommer vi att täcka allt från ostens fascinerande historia till de bästa sätten att smaka på och njuta av osten för att uppnå en optimal smakupplevelse.

En perfekt upplevelse för alla tillfällen

Vår ostprovning passar utmärkt som en aktivitet inom Mat & Dryck-kategorin. Men det är inte bara det - denna unika upplevelse är också en fantastisk presentidé för olika tillfällen. Oavsett om du letar efter en billig julklapp, firar 1-åriga bomullsbröllop, 5-åriga träbröllop eller kanske till och med silverbröllop, födelsedag (30, 40 eller 50 år), eller om du vill göra något speciellt inför en möhippa, så kan vi garantera att vår ostprovning kommer att bli ett minne för livet.

Boka din ostprovning idag

Ta chansen att utforska ostens värld och njut av en unik smakupplevelse. Boka din biljett till vår ostprovning i Stockholm eller Örebro redan idag!