Upplev magiskt japanskt Skogsbad
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev magiskt japanskt Skogsbad

Forskning har visat att skogsbad kan bidra till förbättrat välmående, öka immunförsvaret och minska stressnivåerna.

Pris: 315 kr

Välkommen till en magisk upplevelse där du får möjlighet att bada dina sinnen i skogens läkande atmosfär. Låt mossan kittla mot din kind, lyssna till fåglarnas småprat och låt kroppen vaggas i samklang med träden. I det vackra landskapet utanför Stockholm väntar en unik resa till djup avkoppling och inre frid.

Fördjupa din sinnesupplevelse i kontakt med naturen

Med den Japanska metoden Shinrin-Yoku, även känt som skogsbad, ges du möjlighet att fördjupa dina sinnesupplevelser i kontakten med naturen. Du kommer att guidas genom en resa där du lär dig att varva ned och låta skogen förflytta dig i tid och rum. Det är en upplevelse som tar dig bortom vardagens stress och ger dig en chans att återhämta dig och ladda dina batterier.

Låt den läkande luften stärka både kropp och själ

När du kliver in i skogens helande atmosfär kommer du att märka hur kroppen och själen börjar att stärkas. Det är en aktivitet som passar alla, oavsett ålder eller fysisk form.

En helhetsupplevelse för dina sinnen

Ditt skogsbad kommer att avslutas med en mysig te-ceremoni där du får njuta av läkande örter och näringsrika snacks. Teet är bryggt på vilda läkande örter som har en positiv effekt på både kropp och själ. Här leds du varsamt tillbaka till den vanliga världen, känslomässigt uppfylld och med nyvunnen harmoni.

Välj det skogsbad som passar dig

Beroende på datum och din personliga preferens kan du välja mellan olika typer av skogsbad. Om du behöver rejäl återhämtning kan du bli inbäddad i en bekväm hängmatta och låta dig sjunka ner i total avkoppling. För de som söker magiska stunder kan vi erbjuda en vandring bland urgamla träd under månens sken. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer du garanterat att känna ny energi och livsglädje.

Upplev skogsbadet tillsammans med andra

Skogsbadet genomförs tillsammans med andra i grupp, vilket ger dig möjlighet att dela denna sinnliga upplevelse med likasinnade. Tillsammans kommer ni att utforska skogen och låta naturens lugn och ro omfamna er. Dela era upplevelser, skratta och inspireras av varandras närvaro. Det är en aktivitet som främjar både sociala band och inre välmående.

Fakta om upplevelsen

  • Varaktighet: Två-tre timmar
  • För alla åldrar
  • Material ingår
  • Året om

Skapa oförglömliga minnen med skogsbad i Stockholm

Ge dig själv eller någon du bryr dig om möjligheten att uppleva skogens läkande krafter genom ett skogsbad i Stockholm. Ta en paus från vardagens stress och ge dina sinnen en unik resa till ro och harmoni. Med skogens magiska kraft kommer du att känna dig förnyad och redo att möta livets utmaningar.

Boka ditt skogsbad idag och låt naturen ta hand om dig!