Upplev mysig middag för två på Trosa Stadshotell & Spa
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev mysig middag för två på Trosa Stadshotell & Spa

Här får ni chansen att välja mellan att äta i de vackra gamla matsalarna från 1800-talet eller i den moderna bistron.

Pris: 746 kr

Är du ute efter en unik upplevelse där du kan njuta av god mat i en ombonad miljö? Då är middagen för två på Trosa Stadshotell & Spa det perfekta valet för dig! Här får du och din partner möjligheten att avnjuta en fantastisk måltid på ett genuint och traditionellt hotell mitt i Trosa.

En oförglömlig kväll med vällagad mat

På Trosa Stadshotell & Spa är maten i fokus. De erfarna kockarna tillagar råvaror av högsta kvalitet till vällagade rätter både till luncher och middagar. Under sommarmånaderna har ni även möjlighet att njuta av er måltid utomhus.

En personlig upplevelse med bra service

När ni besöker Trosa Stadshotell & Spa kan ni förvänta er ett personligt mottagande och vänlig service. Personalen gör sitt yttersta för att ni ska känna er välkomna och omhändertagna under hela er vistelse. Det är en atmosfär av omtanke och omsorg som genomsyrar hela hotellet.

En varierande meny av högkvalitativa råvaror

På Trosa Stadshotell & Spa kan ni förvänta er en varierande meny som skiftar efter årets säsonger och högtider. Kockarna arbetar med noggrant utvalda råvaror för att ge er den bästa smakupplevelsen möjligt. Utöver de läckra maträtterna finns även färskt matbröd och fantastiska bakverk som bakas på plats av skickliga bagare.

En härlig måltid med extra allt

När ni bokar middagen för två på Trosa Stadshotell & Spa kan ni se fram emot en härlig måltid med extra allt. Här blir ni bortskämda med välsmakande rätter och omsorgsfull presentation. Varje tugga kommer vara en smaksensation för era smaklökar. Det blir en kväll ni sent kommer glömma.

Passar alla tillfällen och åldrar

Middagen för två på Trosa Stadshotell & Spa passar perfekt som present, oavsett om det är till en födelsedag, jubileum eller bara för att visa din uppskattning. Upplevelsen är även lämplig för alla åldrar, så oavsett om det är ett par eller en familj är ni välkomna att boka och njuta av en underbar kväll tillsammans.

Reservera er plats nu!

Vad väntar du på? Ta chansen att boka en oförglömlig kväll för dig och din partner på Trosa Stadshotell & Spa. Upplev en magisk atmosfär, välsmakande maträtter och en service utöver det vanliga. Boka er plats nu och se fram emot en middag ni sent kommer glömma!

Hitta fler restauranger och unika upplevelser

Trosa Stadshotell & Spa är inte den enda restaurangen där du kan njuta av god mat i en trevlig miljö. Vi har ett stort utbud av restauranger som passar alla smaker och tillfällen. Ta en titt på våra nyheter och upptäck ännu fler unika upplevelser att ge bort eller njuta av själv.

  • Romantiska julklappar - Överraska din älskade med en romantisk present i julklapp. Upptäck vårt urval av romantiska upplevelser som garanterat sätter guldkant på tillvaron.
  • Alla våra upplevelser - Utforska hela vårt utbud av spännande och minnesvärda upplevelser. Oavsett om du är ute efter adrenalinpumpande äventyr eller avkopplande spa-upplevelser finns det något för alla.
  • Visa alla restauranger - Vill du hitta fler restauranger i närheten av dig eller letar du efter något specifikt? Ta en titt på vårt breda utbud av restauranger och hitta din nästa smakupplevelse.

Oavsett vilken upplevelse du väljer kan du vara säker på att den är unik och att du får en minnesvärd stund tillsammans. Så varför vänta? Boka din nästa upplevelse redan idag och ge dig själv eller någon du bryr dig om något att se fram emot!