Upplev personlig shoppingupplevelse
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev personlig shoppingupplevelse

Du kommer att få en exklusiv och skräddarsydd shoppingtur som tar ditt modeintresse till en helt ny nivå.

Pris: 1346 kr

Är du trött på att stå framför spegeln och inte veta vad som passar? Känner du dig osäker på vilka färger, storlekar eller modeller som är rätt för dig? Då är det dags att ta steget och uppleva en personlig shoppingtur i Stockholm med en erfaren Personal Shopper!

Skapa en komplett garderob med hjälp av en expert

Med en Personlig Shopper vid din sida kommer du att lära dig shoppa klokt och effektivt. Genom att få guidning i att välja klädmodeller och färger som passar just dig, kommer du att skapa en garderob som verkligen speglar din personliga stil.

Upptäck dina bästa snitt, stilar och färger

Under den två timmar långa shoppingturen kommer du att utforska olika snitt, stilar och färger tillsammans med din personliga stylist. Du kommer att lära dig vilka plagg som framhäver dina bästa sidor och ger dig en självförtroendeboost varje gång du klär på dig.

Förstå modetrenderna och inspireras till nya looks

Genom att ha en expert vid din sida kommer du även att förstå de senaste modetrenderna och inspireras till att våga testa nya looks. Du kommer att lämna shoppingturen med både kunskap och självförtroende att fortsätta göra medvetna klädval på egen hand.

Perfekt som present till alla åldrar

Denna upplevelse passar perfekt som en present till någon speciell i ditt liv. Oavsett om det är en födelsedag, en inflyttningspresent eller bara för att visa din uppskattning, kommer en Personlig Shoppingupplevelse vara både unik och minnesvärd.

Upptäck Stockholms shoppingvärld på ett nytt sätt

Ta chansen att utforska Stockholms butiker och varuhus på ett helt nytt sätt med en Personlig Shopper vid din sida.

Boka din personliga shoppingupplevelse idag

Ge dig själv eller någon du tycker om en unik och inspirerande upplevelse i Stockholms modescen. Ta steget mot en komplett och personlig garderob genom att boka din Personliga Shoppingupplevelse redan idag. Låt en expert guida dig till dina bästa snitt, stilar och färger - du förtjänar det!