Upplev sniperskytte för två i Stockholm
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Upplev sniperskytte för två i Stockholm

Varje skott kommer att ge dig en kraftfull rekyl och en wow-känsla av koncentration och fokus.

Pris: 3990 kr

Upplev spänning och precisionsskytte med våra erfarna instruktörer!

Ta chansen att uppleva ett sniperskytte i världsklass!

Välkommen till FMJ Shooting Range, Sveriges mest moderna och kompletta träningsanläggning för precisionsskytte. Här erbjuder vi en skarpladdad upplevelse som kommer att ge dig adrenalinpumpande ögonblick och utmana dina förmågor som skytt.

Upplev den enorma precisionen och kraften hos våra vapensystem

Efter en noggrann säkerhetsgenomgång och instruktioner om gevär, skjutpositioner och utrustning är det dags att börja ladda och sikta in dig. Våra erfarna instruktörer, som har landslagsmeriter inom skytte, kommer att guida dig genom varje steg och se till att du får ut mesta möjliga av din upplevelse.

Utmana dig själv med olika skjutställningar och måltavlor

På vår skjutbana kommer du att få testa dina färdigheter med olika skjutställningar och svårighetsgrader. Du kommer att skjuta liggande och stående, mot olika typer av måltavlor.

Delta i en spännande tävling för att avsluta din upplevelse

Efter den intensiva och lärorika skjutningen avslutas upplevelsen med en spännande tävling. Här får du chansen att visa upp dina nyvunna färdigheter och tävla mot andra deltagare. Vem vet, kanske blir det du som står som segrare och tar hem titeln som den ultimata prickskyttaren!

FMJ Shooting Range - en toppmodern träningsanläggning för alla skyttebehov

Vår anläggning är helt unik i sitt slag och erbjuder det bästa inom skytte. Vi drivs och ägs av landslagsmeriterade elitskyttar och yrkesfolk som vet vad som krävs för en säker och framgångsrik skjutupplevelse. Säkerheten är vår högsta prioritet och vi har ramavtal med flera myndigheter och säkerhetsföretag som regelbundet använder våra lokaler.

Ett stort utbud av vapen och skjutbanor för en varierad och spännande upplevelse

På FMJ Shooting Range kan du välja mellan ett stort utbud av vapen för att skapa den perfekta skjutupplevelsen. Våra skjutbanor sträcker sig över 50 meter och är godkända för alla typer av vapen från kaliber .22 till kaliber .50. Här finns något som passar alla nivåer av skyttar, från nybörjare till erfarna.

Inga förkunskaper eller licenser krävs - alla är välkomna att delta

Oavsett om du är nyfiken på sniperskytte, har en passion för jakt eller bara vill uppleva något nytt och spännande, är du välkommen att delta i våra upplevelser. Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom varje steg och se till att du får en rolig och lärorik upplevelse.

Boka din upplevelse nu och upptäck den spännande världen av sniperskytte

Passa på att boka din upplevelse redan idag och ge dig själv eller någon annan en minnesvärd och adrenalinfylld present. Upplevelsen är perfekt som en födelsedagspresent för 40-åringar eller 50-åringar som är sugna på något annorlunda och spännande.

Välkommen till FMJ Shooting Range - din plats för en explosiv och unik skjutupplevelse!