Upplev spännande åktur med hundspann
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev spännande åktur med hundspann

Vill du prova på något riktigt häftigt och fartfyllt i vinter?

Pris: 563 kr

Ge dig ut på en hundspannstur i Ljusdal, Sveg eller Åre och upplev naturen på ett unikt sätt. Susa fram genom det snötäckta landskapet i en stor träsläde, dragen av energiska Alaskan Huskies.

Få en kick av naturens krafter

Denna vinterupplevelse ger dig chansen att känna adrenalinet rusa när hundarna drar dig framåt genom det vackra vinterlandskapet. Du kommer garanterat att smittas av deras glädje och energi under turen.

Vad ingår i upplevelsen?

  • Du kommer att åka tillsammans med andra deltagare i en grupp.
  • Turen pågår vanligtvis från december till maj, beroende på väder och snöförhållanden.
  • Upplevelsen varar ungefär 1,5-2 timmar.

En upplevelse för alla åldrar

Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal - en hundspannstur är ett äventyr som passar alla. Njut av att sitta tryggt i släden och följa med på hundarnas spännande färd. Du kommer även få chansen att köra spannet själv, vilket ger en extra dimension till upplevelsen.

Förberedelser inför turen

Innan du ger dig ut på äventyret är det viktigt att klä dig i varma kläder och ordentliga vinterskor. Glöm inte heller ett par skidglasögon för att skydda ögonen mot fartvinden. Se till att vara på plats 10 minuter innan turen startar för att inte missa något av det spännande äventyret.

Avslutande tankar

Ge dig själv eller någon annan en present att minnas genom att boka en hundspannstur i vinterlandskapet. Upplev naturen på ett helt nytt sätt och skapa minnen för livet. Vem vet, kanske blir detta din nya favoritaktivitet under vintermånaderna!

Var inte rädd för att låta dig ryckas med av hundarnas energi och glädje. Ta chansen att uppleva en av vinterns mest spännande naturupplevelser och ge dig själv en oförglömlig upplevelse.

Så packa ner dina varmaste kläder, ta på dig dina bästa vinterskor och ge dig ut på äventyret med hundspann i Ljusdal, Sveg eller Åre. Det är en upplevelse du sent kommer att glömma.