Upplev spänningen med folkrace
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev spänningen med folkrace

Låt adrenalinpumpen flöda medan du kör runt banan och försöker knipa segern i tävlingen.

Pris: 1421 kr

Vill du känna adrenalinet pumpa genom kroppen när du kör ombyggda Volvo-bilar i ett rasande tempo? Då är folkrace något för dig! Känn hur det ryker om däcken när du tävlar mot andra förare och kämpar för segern.

En unik och fartfylld upplevelse

Folkrace är mer än bara en tävling, det är en upplevelse som du sent kommer att glömma. Börja med ett träningsvarv för att lära dig behärska bilen och sedan är det dags att köra tävlingsheat och utmana andra förare. Ha dina anhöriga och vänner med dig för att heja fram dig från publikplatserna och dela glädjen över dina prestationer.

Upplevelsen

Du kommer att delta tillsammans med andra deltagare i en grupp, vilket gör det till en social och rolig aktivitet. Bilar av ombyggda Volvo 740-modeller står redo för dig med säkerhetsbur, rallysäten och fyrpunktsbälte.

Vad du kan förvänta dig

Efter ett provvarv för att vänja dig vid bilen är det dags för tävlingsvarven på tid. I Stockholm väntar ett provheat följt av två kvalheat som leder till två olika finaler. I Linköping får du köra totalt fem varv med tre starter och kanske även en final på tre varv med ett jokerspår.

Viktig information

Du behöver inte ha körkort, men det är bra om du har lite körvana innan du ger dig ut på banan. Klädsel och övrig utrustning ingår så att du kan fokusera helt på att köra och ha kul.

Passar perfekt som present

Ge bort en oförglömlig upplevelse i present till någon du tycker om. Folkrace passar utmärkt som sommarpresent, bröllopspresent, fars dag-present eller varför inte som present till pojkvännen eller mannen i ditt liv. Oavsett tillfälle kommer det att bli en minnesvärd upplevelse.

Fler möjligheter att ge en unik upplevelse

Utöver folkracet finns det många andra spännande upplevelser att välja mellan. Varför inte överraska någon med en upplevelse som passar just deras intressen och personlighet? Från äventyr till avkoppling, det finns något för alla.

På vägen Njut av en actionfylld dag på vägen med folkrace och känn den ultimata frihetskänslan när du kör förbi konkurrenterna och tar dig hela vägen till seger.

Sommarkampanj Ta chansen att fynda en fantastisk upplevelse under sommaren och skapa minnen för livet. Passa på att njuta av solen och spänningen samtidigt.

Studentpresent Ge studenten något att minnas genom att ge bort en upplevelse som sticker ut och visar att du bryr dig om deras framtid och lycka.

Sammanfattning

Folkrace är en häftig och adrenalinpumpande upplevelse som passar alla som älskar motorsport och spänning. Ta chansen att testa gränserna och utmana dig själv på banan för en dag du sent kommer att glömma. Ge bort en present som verkligen sticker ut och skapar minnen för livet. Vem vet, kanske blir du den snabbaste föraren på banan!