Upplev spökvandring med middag
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev spökvandring med middag

Med en erfaren spökguide vid din sida får du uppleva hemsökta kvarter och myter från förr på ett helt nytt sätt.

Pris: 596 kr

Välkommen till en oförglömlig och skrämmande bra upplevelse som tar dig med på en spännande resa genom stadens mörka förflutna. Känn hur håret reser sig i nacken när du utforskar ruskiga adresser, kusliga källare, mörka bakgator och gömda platser där spöken sägs husera.

En oväntad varelse finns bakom varje hörn

Steg för steg tar spökvandringen dig djupare in i en värld fylld av mysterier och spänning. Lyssna till kusliga berättelser om mord, onda dåd och det övernaturliga medan du vandrar genom stadens skuggiga gator. Besök hemlighetsfulla källare, utforska mordplatser och låt dig förtrollas av historier som väcker ditt mod och ditt svaga hjärta. Vågar du att ge dig ut på denna hisnande resa?

En middag för att samla mod

Efter den skrämmande vandringen är det dags att lugna nerverna med en utsökt middag på några av stadens bästa restauranger. Njut av en trerätters spökmiddag på Restaurang Movitz i Stockholm, Café Kronhuset i Göteborg eller Rådhuskällaren i Malmö. Smaka på kulinariska läckerheter och återfå styrkan efter en kväll fylld av nervpirrande upplevelser.

Viktig information

  • Upplevelsen utförs i grupp och passar alla åldrar.
  • Varaktighet på cirka 1,5 timme (exklusive middag).
  • Julbord och Halloweenvandring ingår inte i upplevelsen.

Utforska stadens mörka sida

Ge dig själv eller någon du tycker om den ultimata presenten genom att boka en spökvandring med middag i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Låt oss guida dig genom stadens rysliga historia och skapa minnen som kommer att följa dig långt efter att natten har lagt sig. Vem vet vilka oväntade varelser som gömmer sig i skuggorna? Våga du att ta reda på det?