Upplev staden med segwaytur
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev staden med segwaytur

Ta del av en upplevelse utöver det vanliga och upptäck din stad på ett helt nytt och hysteriskt roligt sätt.

Pris: 315 kr

Vad är egentligen världens roligaste elfordon? Många skulle nog säga att det är Segway! Nu har du chansen att själv prova på denna spännande och underhållande stadstur.

Fartfylld och smidig sightseeing

Med en Segway kan du smidigt ta dig fram i en hastighet på upp till 20 km/h, och det är dessutom otroligt lättkörd. Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta, då en erfaren instruktör alltid finns med under turen för att guida dig.

Välj mellan flera spännande turer

Oavsett om du befinner dig i Stockholm, Umeå eller Köpenhamn finns det flera olika turer att välja mellan. Varje tur tar dig med på en spännande resa genom stadens sevärdheter och platser av intresse. Lär dig mer om stadens historia och arkitektur samtidigt som du har riktigt roligt!

Praktisk information

  • Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.
  • Åldersgränsen för deltagande är 15 år.
  • Säsongen sträcker sig vanligtvis från maj till september, men varierar beroende på ort.
  • Turen varierar i längd beroende på vald ort, men ligger generellt på ca 1-2 timmar.

Så går det till

Upplevelsen börjar med att du möter upp övriga deltagare och instruktören. Efter en kort genomgång om hur du ska hantera din Segway är det dags att ge sig iväg på äventyret. Genom att luta dig åt önskad riktning styr du själv balansen på fordonet och tar dig fram på stadens gator tillsammans med gruppen.

Exempel på turer

  • Stockholm: Startar vid Kungsbro Strand och tar dig genom stadens vackra miljöer.
  • Köpenhamn: Passerar tio av stadens viktigaste monument, inklusive Den Lille Havsfrun, Marmorkyrkan och Amalienborg Slott.

Viktig utrustning och detaljer

  • Maxvikt på 110 kg.
  • Inga förkunskaper krävs för att delta.
  • Reflexväst samt hjälm ingår och är obligatoriskt för alla deltagare för ökad säkerhet.

Perfekt presentidé

Segwayturer passar perfekt som en present till nära och kära! Oavsett om det är till en vän, familjemedlem eller kollega, så är detta en upplevelse som garanterat kommer att uppskattas. Hitta den perfekta presenten och skapa minnen för livet.

Slutligen, oavsett budget eller tillfälle så finns det en Segwaytur som passar just dig. Utforska de olika alternativen och ge dig själv eller någon annan chansen att uppleva staden på ett helt nytt och spännande sätt. Boka din Segwaytur idag och gör dig redo för en oförglömlig upplevelse!