Upplev Sverige med skärmflygning
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev Sverige med skärmflygning

Att sväva fritt på flera hundra meters höjd, som en fågel i luften, är en upplevelse utöver det vanliga.

Pris: 821 kr

Njut av frihetskänslan, vinden mot ansiktet och den slående vackra utsikten över vårt vackra land. Med våra tandemflygningar är du alltid säker tillsammans med en erfaren instruktör.

Flyg över fantastiska platser i Sverige

Göteborg

I Göteborg flyger du med hjälp av en vinsch. Efter att du och din pilot har blivit uppdragna upp till 300-350 meters höjd släpps draglinan och ni får möjligheten att sväva fritt över staden.

Malmö

I Malmö får du uppleva skärmflygningens spänning och skönhet med en erfaren instruktör vid din sida. Njut av den fantastiska utsikten över Öresundsbron och de vackra omgivningarna.

Enköping

I Enköping blir du uppdragen med hjälp av en vinsch till 300 meters höjd. Upplev känslan av att flyga fritt och njut av den otroliga utsikten över det svenska landskapet.

Ystad och Simrishamn

I Ystad och Simrishamn kan du sväva över de vackra omgivningarna och kuststräckorna. En oförglömlig upplevelse som kommer ge dig minnen för livet.

Åre

I Åre får du inte bara flyga över de vackra bergen utan även få med dig film och foto från din upplevelse på USB eller minneskort. En perfekt souvenir att ta med sig hem.

Österlen

På Österlen startar flygningen på kullarna ut mot havet utan lina. Sväva över Ales stenar och njut av den sex kilometer långa sträckan med en otrolig utsikt.

Vad du behöver veta

  • Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.
  • För alla åldrar, men nykterhet är ett krav.
  • Mars-oktober är bästa tiden att flyga, men vädret kan påverka möjligheterna.
  • Maxvikt på 110 kg och minvikt på 30 kg.
  • Ta med stadiga skor, handskar, solglasögon och en långärmad tröja för en bekväm upplevelse.
  • Oroa dig inte för säkerheten - alla flygningar görs med erfarna instruktörer som ser till att du är trygg under hela upplevelsen.

Ge bort en oförglömlig present

Skärmflygning är inte bara en spännande och adrenalinfylld upplevelse, det är även en perfekt present till någon speciell. Oavsett om det är till brorsan, flickvännen, pojkvännen eller som en julklapp till någon som älskar äventyr, så kommer en skärmflygning vara en minnesvärd present.

Avslutande tankar

Ta chansen att flyga som en fågel över Sveriges vackra landskap och skapa minnen för livet. Med våra olika platser runt om i landet och erfarna instruktörer är du garanterad en säker och spännande upplevelse. Ge dig själv eller någon annan en oförglömlig present genom att boka en skärmflygning redan idag. Flyg högt och njut av frihetskänslan!