Upplev tumlarsafari på havet
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev tumlarsafari på havet

Följ med oss på en spännande RIB-båtstur där du får chansen att komma nära tumlarna, de underbara tandvalarna som ser ut som delfiner.

Pris: 360 kr

Är du redo för en oförglömlig upplevelse på havet runt Kullaberg? Då har vi något för dig!

Se tumlarerna i deras naturliga miljö

Våra erfarna guider tar dig med på en magisk resa där du får se både djur och natur på nära håll. Du kommer inte bara att få se de vackra tumlarna i sitt rätta element, utan även lära dig mer om dem och det fantastiska området runt Kullaberg. Inträde till ett spännande naturum ingår också, där du kan fördjupa dig i kunskapen om djuren och området. En perfekt aktivitet för alla natur- och djurälskare!

Upplevelsen

  1. Unik RIB-båtstur: Hoppa ombord på en modern RIB-båt och ge dig ut på vattnet för en spännande tur där du har chans att se tumlarerna leka och simma fritt.

  2. Guidad promenad: Till fots tar vi oss ner mot stranden där äventyret börjar. En kort promenad leder oss till båten där vi sedan ger oss ut på havet.

  3. Natursköna omgivningar: Kullabergs naturreservat bjuder på en exotisk och fascinerande miljö med grottmynningar och klippor. Här trivs tumlarna och du har chans att se dem i deras naturliga hemvist.

Bra att veta

  • Gruppupplevelse: Du delar upplevelsen med andra deltagare i gruppen för en social och rolig atmosfär.

  • Åldersgräns: Från 12 år och uppåt är välkomna att delta i turen.

  • Dagliga turer: Under lågsäsongen, 14 maj - 18 juni och 27 augusti - 24 september, endast lördagar. Under högsäsongen, 20 juni - 21 augusti, erbjuder vi turer varje dag med tre tillfällen per dag.

  • Tidsram: Upplevelsen tar cirka 1,5 timmar inklusive förberedelser och promenaden till båten.

Vårt löfte till dig

Vi kan inte garantera att du kommer att se tumlarna eftersom de är vilda djur, men vi gör allt vi kan för att ge dig en minnesvärd och spännande upplevelse. Passa på att uppleva naturens underverk och kom närmare dessa häpnadsväckande djur på vår unika tumlarsafari i Helsingborg. Välkommen med på äventyret!