Upplev unik naturfotokurs
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upplev unik naturfotokurs

Drömmer du om att lära dig konsten att fånga naturens magi på bild? Då är vår halvdagskurs i naturfoto i Kiruna det perfekta valet för dig!

Pris: 1121 kr

Oavsett om du är en nybörjare utan några förkunskaper eller en erfaren fotograf som vill finslipa dina färdigheter, kommer denna kurs att ge dig de verktyg du behöver för att ta dina bilder till nästa nivå.

Fånga ögonblicket i en fantastisk miljö

Kursen tar dig med till antingen en vacker kustmiljö eller en magisk fjällmiljö i närheten av Kiruna. Denna inspirerande miljö kommer inte bara att ge dig fantastiska fotomöjligheter, utan också ge dig en oförglömlig naturupplevelse som kommer att berika ditt fotograferande.

Teori och praktik i perfekt balans

Under fyra timmar kommer du att guidas genom en mix av teoretisk undervisning och praktisk fotografering. Från kamerainställningar till kompositionstekniker, kommer du att lära dig allt du behöver veta för att skapa imponerande bilder. Dessutom får du möjlighet att experimentera med lång slutartid för att skapa magiska effekter i dina bilder.

Liten grupp för personlig uppmärksamhet

För att säkerställa att varje deltagare får den individuella hjälp och feedback de behöver, hålls grupperna små. Detta skapar en intim och fokuserad atmosfär där du verkligen kan utvecklas som fotograf.

Avsluta med en mysig stund runt elden

Efter avslutad fotokurs kan du koppla av och dela dina upplevelser med de andra deltagarna över en varm dryck och en god kaka vid lägerelden. Det perfekta sättet att avsluta en inspirerande dag ute i naturen.

Vad du behöver veta innan du bokar

  • Kursen är lämplig för alla åldrar, så länge du har ett intresse för naturfoto.
  • Under vinterhalvåret är det bästa tillfället att delta i denna unika upplevelse.
  • Lån av systemkamera och stativ, samt transfer från Icehotel, ingår i priset.
  • Se till att klä dig varmt och bekvämt, med jacka, skor och varma kläder. Glöm inte vantar och mössa för extra komfort.

Perfekt presentidé eller soloäventyr

Denna naturfotokurs är inte bara en chans att lära sig något nytt och spännande, utan också en idealisk present till både dig själv eller någon du tycker om. Överraska en vän eller familjemedlem med denna minnesvärda upplevelse och skapa nya minnen tillsammans.

Boka din plats nu

Ta chansen att ta din fotografering till nya höjder med vår unika naturfotokurs i Kiruna. Lär dig av erfarna instruktörer, utforska den fantastiska naturen i Lappland och skapa bilder som kommer att imponera på både dig själv och andra. Ge dig själv gåvan av kreativitet och kunskap - boka din plats redan idag!