Upplev världens första vindtunnel för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Upplev världens första vindtunnel för två

Upplev adrenalinkicken och skapa oförglömliga minnen under 3 minuters flygtid. En unik och säker upplevelse för alla åldrar - inga förkunskaper krävs.

Pris: 1590 kr

Välkommen till världens första och enda vindtunnel för Indoor Wingsuit Flying! Här får du möjlighet att uppleva det omöjliga och flyga som en superhjälte genom luften. Glöm fåglar och flygplan, nu är det människor i flygdräkter som tar över himlen! Ge bort en present som verkligen sätter fart på adrenalinet och ger en euforisk känsla liknande den man får vid fallskärmshopp eller base jump. Förverkliga drömmen om att flyga!

Från teori Till verklighet: Checka in, genomgång och take Off!

Professionella instruktörer kommer att vägleda dig genom hela upplevelsen och se till att du optimerar din flygning. Med det avancerade säkerhetssystemet blir det enkelt och alla kan börja flyga redan under första turen. Upplevelsen är som ett boarding card till en oförglömlig flygresa; du checkar in, går igenom säkerhetsgenomgång och sedan är det dags för take off i vindtunnelns gate!

Ett flygande äventyr: Njut av pirrande känslor och eufori

Världens första Indoor Wingsuit Flying är en verklig symbol för framsteg och innovation. Redan på 1930-talet byggde Flygtekniska försöksanstalten en hemlig vindtunnel för att utveckla det svenska flygvapnet. Nu, med den lutande vindtunneln och wingsuit-dräkterna, möjliggörs flygning utan förkunskaper och utan risker. Njut av pirrande känslor i magen och ett stort leende på läpparna när du svävar fritt genom luften.

Viktiga detaljer för delaktighet: Ålder, storlek och hälsa

För att delta i denna spännande upplevelse finns några viktiga detaljer att tänka på. Nykterhet är ett krav och det finns flygdräkter i olika storlekar, där den minsta längden är 120 cm och max längden är 210 cm. Maxvikt är satt till 120 kg. Åldersgränsen är 7 år och för minderåriga krävs en målsmans underskrift. Gravida kvinnor, personer med rygg-, axel- eller nackbesvär, hjärtproblem eller personer med gips kan tyvärr inte delta. Om du är osäker rekommenderas att rådfråga en läkare innan du bokar din upplevelse. För övrigt finns inga fysiska restriktioner eller förkunskaper som krävs.

Utrustning och förberedelser: Enkel och tillgänglig

När det gäller utrustning behöver du bara ha på dig lediga kläder och skor som sitter tight eller kan knytas åt. Wingsuit, hjälm och skyddsglasögon finns att låna på plats. Det bästa är att upplevelsen är helt oberoende av vädret då den sker inomhus. Så oavsett om det regnar eller skiner kan du ändå flyga som en superhjälte.

Flygtid och upplevelse: 3 minuters spänning i luften

Upplevelsen är tillgänglig året runt och totalt tar den cirka 90 minuter inklusive teori, flygning och ombyten. Du kommer få njuta av hela 3 minuters flygtid under två separata flygturer på 1,5 minuter vardera. Du kommer att delta tillsammans med en personlig instruktör och andra deltagare i en grupp.

Flyg som en superhjälte: Upplev det omöjliga!

Denna fantastiska upplevelse passar perfekt som julklapp till pappa, som en aktivitet att göra tillsammans med barn i åldrarna 12 eller 10 år eller som en spännande födelsedagspresent till pojkvännen. Det är också en perfekt julklapp till vänner, syskon eller ungdomar i åldrarna 15 år. Oavsett tillfälle är detta en upplevelse som garanterat kommer att överraska och ge glädje. Ge någon möjligheten att flyga som en superhjälte och skapa minnen för livet!