Upptäck fäktning
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upptäck fäktning

Har du någonsin drömt om att kliva in i rollen som en äkta hjälte, likt Zorro eller De Tre Musketörerna?

Pris: 315 kr

Nu är chansen här för dig att uppleva spänningen och äventyret inom fäktningens värld! Fäktning är inte bara en sport, det är en passion som genomsyras av historiens glödande vingslag.

En kamp av karaktär och fighting spirit

Genom att delta i vår fäktningssession får du utforska din egen karaktär och dyka in i en värld av stridskonst. Under 1-2 timmar kommer du att få möjligheten att lära dig grunderna inom fäktning, handledad av våra erfarna tränare. Avsluta sedan upplevelsen med en spännande tävling där en ultimat segrare kommer att koras.

Upplevelsen inkluderar:

  • Instruktion från erfarna fäkttränare
  • Prova på fäktning i grupp
  • Avslutande tävling med pris till vinnaren

Vad kan du förvänta dig?

Vår kunniga tränare kommer att guida dig genom fäktningens rika historia, olika vapensystem och grundläggande tekniker. Genom listig taktik och skickligt försvar kommer du att utforska konsten att fäkta med hastigheter upp till 100 km/h. Efter att du har bekantat dig med svärdets hemligheter är det dags för den spännande tävlingen där endast den starkaste och mest skickliga kommer att segra.

Vem passar denna upplevelse för?

Denna fäktningssession är öppen för alla åldrar och är perfekt för dig som söker en unik och spännande aktivitet. Oavsett om du letar efter en perfekt julklapp till pojkvännen, en rolig 20-års present eller bara vill prova på en ny sport, är denna upplevelse idealisk för dig!

Fördelar med att prova på fäktning:

  • Spännande och rolig aktivitet
  • Träning för både kropp och sinne
  • Perfekt presentidé för alla tillfällen
  • Lär känna nya människor och utmana dig själv

Ta chansen att uppleva något nytt och spännande med vårt fäktningserbjudande! Oavsett om du är en erfaren atlet eller nybörjare, kommer du att njuta av den adrenalinpumpande känslan av att fäkta som en riktig hjälte. Välkommen till en värld av äventyr och spänning, välkommen till Fäktning Stockholm, Göteborg!