Tarotsession med coach
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Tarotsession med coach

Vår coach är också öppen för att besvara specifika frågor om exempelvis jobb, kärlek, familj eller ekonomi.

Pris: 413 kr

Ibland står vi inför vägskäl i livet och behöver en nystart eller ett nytt perspektiv. Kanske funderar du på vad som väntar runt hörnet eller letar efter svar på frågor som håller dig vaken om natten. Oavsett vad du söker finns det ingen bättre tid att utforska din inre vägledare än nu. Genom en spännande tarotsession i Stockholm eller Lindesberg kan du få den vägledning du behöver för att ta dig framåt.

En intuitiv coach som hjälper dig på din resa

Vår erfarna och intuitiva coach kombinerar sin förmåga att avläsa energier med tarotkortens kraft. Tillsammans kan de ge dig en inblick i ditt nuvarande liv, vad som har hänt och vad som kan komma att hända. Du kommer också att få användbara tips och råd för hur du kan hantera situationen och eventuellt ändra kurs.

Vad kan du förvänta dig under en tarotsession?

En tarotsession är alltid intressant, ofta intensiv och ibland även rolig. Det är en unik upplevelse som kan öppna dina ögon för nya möjligheter och ge dig den vägledning du behöver för att ta rätt beslut. Här är några av de saker du kan förvänta dig under en session:

  • En djup förståelse för ditt nuvarande läge och vad som har lett dig dit.
  • Klarhet kring vilka möjligheter och hinder som kan dyka upp på din väg.
  • Råd och tips för hur du kan hantera olika situationer och eventuellt ändra riktning.
  • Svar på specifika frågor eller bekymmer som du har i ditt liv.
  • Insikter om vad som verkligen betyder något för dig och vad du bör prioritera.

Varför ska du välja oss?

Vi är inte bara experter på tarot och intuitiv coaching - vi brinner också för att hjälpa människor att hitta sin inre vägledare och uppnå sin fulla potential. Vi strävar efter att skapa en trygg och bekväm miljö där du kan få den bästa möjliga upplevelsen. Vår coach är oerhört passionerad och engagerad i sitt arbete, och du kan vara säker på att hon kommer att göra allt för att du ska få ut det mesta av din tarotsession.

Gå inte miste om denna unika upplevelse!

En tarotsession är en fantastisk present till dig själv eller någon du bryr dig om. Oavsett om du är nyfiken på vad som väntar runt hörnet eller behöver en ny riktning i livet, kan en tarotsession vara precis det du behöver. Boka redan idag och ge dig själv chansen att upptäcka din inre vägledare och ta kontroll över ditt liv!

Allmän information:

  • Upplevelsen är för en person.
  • Passar alla åldrar.
  • Tillgänglig året runt.
  • Sessionen varierar i längd (30-60 minuter) beroende på vilket paket du väljer.