Upptäck staden med kajaktur med guide
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Upptäck staden med kajaktur med guide

Vår guide kommer att berätta intressanta fakta och historier som gör din upplevelse ännu mer minnesvärd.

Pris: 338 kr

Vill du uppleva stadens eller naturens skönhet på ett unikt sätt? Slå dig ner i en kajak och låt dig följas med på en spännande tur med en erfaren guide. Luta dig tillbaka, känn solen på ditt ansikte och låt den lugna gungningen av vattnet föra dig framåt.

Upplev mer än bara vackra platser

På vår guidade kajaktur kommer du inte bara att njuta av den härliga omgivningen, utan du kommer även att lära dig mer om de fascinerande platserna ni passerar.

Passar alla nivåer av paddlare

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren paddlare så är vår kajaktur perfekt för dig. Vi anpassar turen efter deltagarnas kunskapsnivå för att se till att alla får en trevlig och säker upplevelse på vattnet.

All utrustning ingår

Du behöver inte oroa dig för att ha rätt utrustning - allt du behöver för att paddla kommer att finnas på plats. Du kan fokusera på att njuta av din kajaktur medan vi tar hand om resten.

Planera din drömupplevelse

Ta del av några av våra fantastiska kajakturer runt om i Sverige och planera din perfekta dag på vattnet. Från maj till september kan du välja mellan flera olika destinationer och upplevelser.

Utforska nya platser från kajaken

När du har fått en kort introduktion till paddlingens konst beger vi oss ut på vårt äventyr på vattnet. Vi tar regelbundna pauser för att du ska kunna ta in den underbara naturen och för att vår guide ska kunna dela med sig av intressant information om platserna vi besöker.

Variation av upplevelser

Vi erbjuder olika typer av kajakturer beroende på vilken plats du väljer att utforska. Från badvänliga klippor i Tivedens Nationalpark till lunchpaddling i Lysekil eller heldagsturer i Oxelösund, det finns något för alla att uppleva.

Passande för alla tillfällen

Oavsett om du vill fira ett års jubileum, ge en present till en 30-åring eller bara ha en kul familjeaktivitet, vår kajaktur passar för alla tillfällen och åldrar.

Aktiviteter för hela familjen

Planera en dag fylld med spännande aktiviteter i Stockholm, Malmö, Umeå, Karlstad, Västervik, Oxelösund, Hallstahammar, Lysekil eller Tived och skapa minnen som varar för livet.

Boka din kajaktur idag

Slå dig ner i en kajak, lyssna på vattnets lugnande ljud och låt dig guidas genom stadens eller naturens skönhet från en helt ny vinkel. Boka din kajaktur idag och ge dig själv eller någon du tycker om en oförglömlig upplevelse på vattnet.