Upptäck Stockholm Toy Museum Familj
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Upptäck Stockholm Toy Museum Familj

Det är en resa genom tiden där du kan återuppleva dina egna favoritleksaker från förr samtidigt som du introducerar dina barn eller barnbarn till en värld av lek och fantasi.

Pris: 580 kr

Kom och utforska en helt fantastisk samling av leksaker och serier på Stockholm Toy Museum. Med sina imponerande 2500kvm är detta det största leksaksmuseet i hela Norra Europa. Här finns något som passar alla, oavsett ålder. Museet, beläget mitt i centrala Stockholm, öppnade sina dörrar 2017 med en vision om att skapa en mötesplats där generationer kan mötas och dela sin passion för lekens värld.

En resa genom tiden

På Stockholm Toy Museum kan du inte bara minnas och fascineras, utan också förundras över över 40 000 leksaker och serier från olika epoker. Museet är en underjordisk skattkammare där ljus, ljud, scenografi och konstnärskap nästan får leksakerna att leva.

Lek och lärdom

Stockholm Toy Museum är inte bara ett museum, det är även en plats för lek och lärande. Här kan du utforska och upptäcka lekytor där både barn och vuxna kan vara med och leka. Det är en rolig och lärorik utflykt mitt i hjärtat av Stockholm. Ge dig själv och din familj en minnesvärd stund tillsammans och låt fantasin flöda på Stockholm Toy Museum.

Mer information

Väderoberoende upplevelse

Oavsett väder kan du njuta av den spännande upplevelsen på Stockholm Toy Museum. Museet är öppet och tillgängligt för bokning onsdag till söndag enligt museets rådande öppettider.

Tidsåtgång

Upplev museet i er egen takt. Upplevelsen är giltig för ett besök, så ni behöver inte stressa fram eller känna er begränsade av tid.

Passar alla familjer

En entrébiljett gäller för en familj bestående av två vuxna (18+ år) och två barn (4-17 år). Barn under 3 år går in gratis. Ni kommer att dela upplevelsen med andra besökare på museet samtidigt.

Sammanfattning

Stockholm Toy Museum är en magisk plats där du kan upptäcka Norra Europas största samling av leksaker och serier. Med sitt imponerande utrymme på 2500kvm erbjuder museet en unik upplevelse för alla åldrar. Ta dig tid att besöka detta fantastiska museum mitt i centrala Stockholm och låt fantasin och leken blomstra. Boka din biljett idag och ge dig själv och din familj en minnesvärd stund fylld av nostalgi och glädje.