Utforska Malmö från Go boat
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Utforska Malmö från Go boat

Du kan hyra båtarna i upp till tre timmar, så du har gott om tid att sätta ditt egna tempo och utforska Malmös alla sevärdheter.

Pris: 699 kr

Vill du ha en fantastisk dag i Malmö med din familj och vänner? Varför inte hyra en Go Boat och bli din egen kapten på stadens kanaler? Med dessa solcellsdrivna båtar får du inte bara en miljövänlig upplevelse, utan också möjligheten att njuta av Malmös vackra vyer.

Upplev Malmö från vattnet

Att utforska staden från vattnet är verkligen något speciellt. Med Go Boat får du en unik möjlighet att ta del av Malmös charmiga kanaler på ett mysigt och klimatsmart sätt. Du behöver varken certifikat eller erfarenhet för att köra dessa båtar, så alla kan vara med och njuta av denna oförglömliga upplevelse.

Skapa ditt eget äventyr

När du hyr en Go Boat bestämmer du själv vart du vill segla och hur länge du vill vara ute på vattnet. Båtarna har plats för upp till åtta personer och är utrustade med ett bord i mitten, perfekt för att ta med en härlig picknick. Du kan även köpa en färdig picknickkorg från Rundan café om du vill ha något extra gott att njuta av under din båttur.

En dag att minnas

Vad kan vara mer avkopplande än att glida fram längs Malmös kanaler, omgiven av vatten och vacker natur? På din Go Boat kommer du verkligen att kunna koppla av och njuta av den härliga atmosfären.

Bra att veta innan du bokar

  • Upplevelsen är för upp till åtta personer, perfekt för en familj eller ett gäng vänner.
  • Alla åldrar är välkomna, så oavsett om du är ung eller gammal kan du vara med och ha kul på Go Boat.
  • Uthyrningen är tillgänglig från vår till höst, så du kan planera en dag på vattnet när som helst under sommarmånaderna.
  • Du kan välja att hyra båten i 1-3 timmar, beroende på hur länge du vill njuta av solen och lugnet på vattnet.

En perfekt present för alla tillfällen

Letar du efter en present till någon speciell? Varför inte överraska dem med en Go Boat-upplevelse? Oavsett om det är en 30-årsdag, 50-årsdag eller bara en trevlig gest till en vän, kommer denna upplevelse garanterat att bli minnesvärd. Vi har också presentalternativ för andra åldrar, som 20-årsdag, 25-årsdag, 40-årsdag, 60-årsdag och till och med 70-årsdag. Dessutom är det en perfekt presentidé för hela familjen att njuta av tillsammans.

Välj din upplevelse

Vi erbjuder många olika upplevelser och Go Boat är bara en av dem. Om du vill utforska fler alternativ kan du ta en titt på vårt breda utbud av upplevelser. Oavsett om du är intresserad av kultur och livsstil eller bara vill prova något nytt och spännande, har vi något för alla.

Så varför vänta? Ta chansen att hyra en Go Boat och upplev Malmö från ett unikt perspektiv. Boka redan idag och se fram emot en underbar dag på vattnet!