Utmana dig i hickorygolf
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Utmana dig i hickorygolf

Pris: 1496 kr

Vill du testa något nytt och spännande inom golfvärlden? Då är en halvdag med hickorygolf det perfekta valet för dig! Ta chansen att uppleva denna unika sport och ge dig själv en minnesvärd dag fylld med utmaningar och nya erfarenheter.

Varför välja hickorygolf?

  • Utrustning och instruktioner ingår
  • Perfekt för alla åldrar
  • En helt ny utmaning att prova på
  • Lättare förfriskning ingår

Upplevelsen

Under denna halvdag kommer du att få chansen att testa på hickorygolf, inklusive greenfee. All utrustning du behöver, såsom hickoryklubbor, bollar, bag och kläder, kommer att tillhandahållas. Våra erfarna Hickory Golf Professionals kommer att ge dig instruktioner och vägledning för att hjälpa dig komma igång.

Efter spelet kan du njuta av en lättare förfriskning i klubbhusrestaurangen och ta del av den härliga atmosfären. Du har möjligheten att välja mellan att spela på antingen Stockholms Golfklubb eller Hulta Golfklubb utanför Göteborg, vilket ger dig flexibilitet beroende på var du befinner dig.

Vem passar detta för?

Denna upplevelse passar för alla som är intresserade av sport, fritid och aktiviteter under sommaren. Oavsett om du vill ge presenten till någon speciell eller unna dig själv en annorlunda dag, så är hickorygolf ett utmärkt val. Ge din pappa en present han sent kommer glömma, eller överraska din partner med en dag fylld av spännande utmaningar!

Upptäck mer i Stockholm

Om du är i Stockholm och letar efter roliga aktiviteter att göra, så är hickorygolf definitivt något att testa. Utforska staden och upplev allt den har att erbjuda, från kulturella sevärdheter till spännande sportaktiviteter.

Varför inte ge dig ut på en annorlunda dag med hickorygolf? Upplev en mix av tradition och nytänkande inom golfvärlden och skapa minnen för livet. Boka din halvdag med hickorygolf redan idag och ge dig själv en spännande och unik upplevelse!