Vandring längs höga kustenleden
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Vandring längs höga kustenleden

Upplev den fantastiska utsikten från bergstopparna medan ni njuter av en härlig lunchpicknick.

Pris: 3739 kr

Välkommen till en tvådagarsvandring längs den hisnande vackra Höga kusten. Här får du chansen att uppleva Sveriges storslagna natur i dess mest magnifika form. Med god mat, mysigt boende och otroliga vyer kommer denna tur genom skog och över berg att ta dig med på en resa du sent kommer glömma.

Vandra längs en av Sveriges mest natursköna leder

Låt oss guida dig genom detta äventyr där du får njuta av frukost, lunch och en utsökt tvårätters middag varje dag. Vi tar hand om allt från transport till boende så att du kan koppla av och njuta av det som verkligen spelar roll - naturen och upplevelsen.

Detaljerad beskrivning av vandringen

Dag 1 - En vandring mot oändliga vyer

Din första dag startar med en biltransport till byn Lövvik, strax norr om Höga kustenbron. Därifrån kommer du och din grupp att bege er ut på en två mils vandring som tar er genom skog, över berg och längs vackra stränder.

Efter vandringen kommer ni att transporteras tillbaka till Lappudden, där ni kan koppla av och njuta av en välförtjänt middag, ett uppfriskande bad i sjön och en avkopplande stund i vår vedeldade bastu. Detta blir en kväll som ni sent kommer att glömma.

Dag 2 - Upptäck nya platser och njut av fantastiska vyer

Den andra dagen börjar med en härlig frukostbuffé för att ge dig energi inför dagens äventyr. Ni kommer att transporteras till startplatsen och fortsätta er vandring på den andra etappen, som sträcker sig över cirka 15 km.

Under denna del av vandringen kommer ni att få möjlighet att besöka Rödklintens fornborg och uppleva de magnifika utsikterna från dess bergstopp. Här kan ni också njuta av er lunch innan ni fortsätter er vandring tillbaka till Lappudden.

Efter en dag full av upplevelser väntar ännu en mysig kväll med en välsmakande middag, bastubad och nattligt dopp i sjön. Koppla av och njut av den underbara naturen som omger er.

Dag 3 - En sista god frukost och farväl till Höga kusten

Din sista dag inleds med en härlig frukostbuffé innan ni beger er hemåt.

Viktig information

Denna upplevelse är utformad för en person och genomförs tillsammans med andra i grupper på 2-10 personer. För att ta del av upplevelsen måste man vara minst två personer. Upplevelsen är lämplig för alla åldrar och genomförs mellan 15 maj och 30 september. Du kommer att bo i mysiga stugor två och två för extra komfort och gemenskap.

Olika möjligheter att uppleva Höga kusten

Höga kustenleden erbjuder en mängd olika möjligheter till unika upplevelser och äventyr. Här är några av de alternativ vi har:

  • Weekendpaket: Ta en paus från vardagen och njut av en helg full av natur och avkoppling.
  • Övernattning: Stanna över natten och ge dig själv tid att verkligen utforska den vackra naturen.
  • Upplevelser i Sverige: Höga kustenleden är bara en av många fantastiska platser att upptäcka i Sverige.
  • 50-års present: Ge bort en minnesvärd upplevelse till någon som fyller 50 år.
  • Djur & Natur: Utforska den rika flora och fauna som Höga kusten har att erbjuda.
  • Paketupplevelser: Vi erbjuder olika paket för att passa olika önskemål och behov.
  • Fira guldbröllop: Varför inte fira ditt guldbröllop med en unik och minnesvärd upplevelse?
  • Fira silverbröllop: Ge dig själv och din partner en minnesvärd upplevelse för att fira era 25 år tillsammans.

Slutsats

Oavsett vilken typ av upplevelse du väljer kan du vara säker på att Höga kustenleden kommer att erbjuda dig en oförglömlig resa genom en av Sveriges vackraste platser. Njut av naturens underverk, upplev spektakulära vyer och skapa minnen för livet. Välkommen till Höga kusten!