Vinprovning med övernattning för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Vinprovning med övernattning för två

Du får också möjlighet att prova på vin från familjens egna toskanska vingård såväl som andra vin från hela världen. Vinet är inte bara en dryck, det är ett hantverk och på The Winery Hotel, delar personalen gärna med sig av sina kunskaper till dig som gäst.

Pris: 2995 kr

Längtar du efter en unik hotellvistelse som sätter vinet i fokus? Då har du kommit helt rätt! Välkommen till The Winery Hotel, världens första hotell med eget urbant vineri i samma byggnad. Här genomsyrar vinet allt - från designen och restaurangerna till aktiviteterna och bemötandet. Läs vidare för att upptäcka allt det här fantastiska hotell har att erbjuda!

Njutningsfulla Rum

Efter en dag full av roliga aktiviteter kan du koppla av och vila ut i bekväma rum inredda med en smakfull kombination av lantlig charm och urbana Brooklyninfluenser. Först av allt, kan du njuta av en otrolig utsikt över Stockholm genom ditt fönster. Samtidigt får du också känna doften av vin som lagras på ekfat bakom en glasvägg i receptionen. Rummen är utrustade med alla moderna bekvämligheter såsom luftkonditionering, minibar och platt-tv. Här kommer du att få en natts sömn som är lika oförglömlig som dina vinupplevelser under dagen.

Vinprovning

Ingen hotellvistelse på The Winery Hotel är komplett utan en vinprovning. Du och din partner kommer att få möjlighet att utforska vintillverkningsprocessen, från fält till flaska, på en guidad tur i vineriet. Vinprovningar hålls flera gånger i veckan och intill vinbaren finns tillgång till vin-automater för spontana provningar närhelst du känner för det.

Mat & Vin

Vin och mat är en perfekt kombination, och på The Winery Hotel är det inte annorlunda. Restaurangen Terreno Kitchen har specialiserat sig på att kombinera mat och vin, där smaker från maten bestäms av vinets karaktär. Osterian Gallo Nero serverar autentiska italienska smaker i en lättsam och livlig miljö och bjuder på något för alla. Här är vinet också i fokus, så att du kan uppleva riktiga gastronomiska höjdpunkter. Sätt dig ner och njut av maten och vinet medan du beundrar den fantastiska utsikten över Stockholm.

Design

The Winery Hotels design är inspirerad av vinproduktionen och dess lantliga charm. Med en industriell exteriör, kontrasteras hotellinredningen med en varm och inbjudande atmosfär. Varje detalj på hotellet har noga valts ut med stor omsorg för att spegla familjens engagemang i vinhantverket. Receptionen är placerad vid en stor glasvägg där du kan beundra vinet som lagras på ekfat. Allt från färgschema till möblering är designat för att ge dig en unik och minnesvärd upplevelse.

Takbar med Pool

Och sist men inte minst, på sommaren kan du njuta av en fantastisk utsikt över Stockholm på takterrassen med poolen. Sätt dig ner och koppla av medan du sippar på gott vin. Du kan till och med prova på några av de bästa viner som finns tillgängliga på marknaden.

Värdebevis

Detta är den perfekta presenten till alla vinälskare där ute! Paketet inkluderar en övernattning för två personer i standardrum med frukost samt en vinprovning. Det finns också tillgång till takbaren med pool. Varför inte ge bort detta som en present till en som älskar vin? Med en års giltighetstid behöver inte mottagaren oroa sig för brådska, men det kommer definitivt bli en upplevelse som de aldrig kommer att glömma!

Sammanfattning

The Winery Hotel är en drömdestination för alla vinälskare där ute. Ett unikt hotell med ett urbant vineri i samma byggnad är en upplevelse som du inte bör missa. Det här hotellet har allt - från vingårdsturer och vinprovningar till autentiska italienska restauranger och en takterrass med pool. Dessutom är interiören helt fantastisk. Med tanke på hur populärt det här hotellet är, varför inte boka din hotellvistelse idag? Vänta inte för länge, du vill inte missa den här oförglömliga upplevelsen!