VR - Upplev en fantistisk virtuell värld
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

VR - Upplev en fantistisk virtuell värld

Med ett VR-headset och handkontroller kan du utforska otroliga världar och uppleva spännande äventyr som du aldrig trodde var möjliga.

Pris: 165 kr

Upplev en fantastisk virtuell värld i Göteborg!

Virtual Reality Göteborg tar dig med på en resa bortom din fantasi. Ta chansen att kliva in i en helt ny dimension av underhållning och låt dina drömmar bli verklighet!

Utforska hundratals VR-upplevelser

Välj bland ett stort urval av spännande VR-upplevelser som kommer att få ditt hjärta att slå snabbare. Oavsett om du föredrar att klättra höga berg, överleva en zombieapokalyps eller utforska skrämmande spökhus, finns det något för alla att njuta av.

Perfekt för alla åldrar

Denna upplevelse är lämplig för personer i alla åldrar, så ta med hela familjen eller dina vänner och skapa minnen för livet. Virtual Reality Göteborg erbjuder en säker och rolig miljö där du kan utforska och upptäcka tillsammans.

Upplev spänningen i 30 minuter till 2 timmars speltid

Välj det paket som passar dig bäst och njut av en spännande upplevelse som varar från 30 minuter upp till 2 timmar. Låt dig slukas av den virtuella världen och glöm bort verkligheten för en stund med Virtual Reality Göteborg.

Kliv in i en helt ny värld av underhållning

Virtual reality tar dig med på en resa där gränserna för det möjliga suddas ut. Genom avancerad teknik och innovativ design kan du kliva in i en digital värld där endast din fantasi sätter gränserna. Ta chansen att klättra, slåss och utforska som aldrig tidigare!

Prova populära VR-spel som Beat Saber

Bland de många fantastiska VR-upplevelserna kan du även prova på världens mest populära spel, Beat Saber. Låt musiken leda dig genom en magisk värld där du kan testa dina färdigheter och ha en oförglömlig upplevelse.

Hitta den perfekta presenten

Letar du efter en present till någon speciell? Virtual Reality Göteborg är den perfekta presenten för många tillfällen, oavsett om det är en student, någon som fyller år eller bara för att visa uppskattning. Ge bort en unik och minnesvärd upplevelse som kommer att vara uppskattad av alla.

Boka din virtuella resa redan idag

Ta chansen att uppleva en värld av spänning och äventyr med Virtual Reality Göteborg. Boka din tid och gör dig redo för en upplevelse utöver det vanliga. Vänta inte längre, utan kliv in i den virtuella världen och låt dig förföras av allt den har att erbjuda!