Bli en mästare i Formel-3
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Bli en mästare i Formel-3

Du kommer att få chansen att lära dig allt från kurvteknik till hantering av racerbilar.

Pris: 8995 kr

Drömmer du om att bli en mästare i racing? Då har du kommit rätt! Med vår intensiva Formel-3 kurs kommer du att lära dig allt du behöver för att kunna tävla som en proffs. Oavsett om du är ung eller gammal, kille eller tjej, spelar ingen roll - denna kurs är öppen för alla.

En hel dags adrenalinfylld utbildning

Vår dag startar med en spännande teoretisk genomgång där du får insikt i regler, optimala spårval och tekniker för acceleration och bromsning. Vår erfarna instruktör, som själv har tävlat, kommer att guida dig genom allt du behöver veta för att bli framgångsrik som racerförare. Under de 2-3 timmarna av underhållande teori kommer du att förbluffas över den djupa kunskapen du kommer att få ta del av.

Efter den informativa teorin får du byta om till en trelagers racingoverall och sedan äta en välsmakande Grand Prix-lunch tillsammans med dina teamkollegor. Detta är ett perfekt tillfälle att lära känna varandra och bygga teamkänsla inför det intensiva körpasset som väntar.

Tävla med Formel Renault-bilar

Nu är det dags att ge sig ut på banan och prova på att köra våra fräscha Formel Renault-bilar. Tillsammans med ditt team, bestående av 2-3 personer per bil, kommer ni att tävla i fyra olika heat. I de tre första heaten kommer du att följa en instruktör som visar dig de bästa spårvalen, broms- och accelerationspunkterna.

I det fjärde och sista heatet är det dags för finalen. Nu är det upp till dig att visa att du kan omsätta teorin i praktiken. Varje varv kommer att tidtagas och du kommer att känna adrenalinet pumpa genom kroppen när du når hastigheter upp till 200 km/h. Det är en obeskrivlig känsla att sitta bakom ratten på en racerbil, känna G-krafterna och verkligen känna att bilen är en förlängning av din egen kropp.

Få din Formel-3 licens och utöka din kapacitet

Efter en heldag fylld med spänning och utmaningar kommer du att kännas i hela kroppen - både mentalt och fysiskt. Men det är inte slut här! För de djärvaste förarna erbjuder vi möjligheten att fortsätta bevisa sin skicklighet genom att ta steget upp till en hastighet på 200 km/h och nå sin absoluta kapacitet. Vi är övertygade om att du kommer att överträffa dina egna förväntningar och nå höjder du aldrig tidigare kunnat föreställa dig.

Diplomutdelning och genomgång av individuella tider

För att uppmärksamma ditt hårda arbete och framsteg kommer dagen att avslutas med en prestigefylld diplomutdelning. Här kommer du att få ditt personliga diplom och få möjlighet att stolt visa upp din prestation för familj och vänner. Dessutom kommer vi att gå igenom dina individuella tider och analysera dina framsteg. Det är en fantastisk avslutning på en minnesvärd dag fylld med spänning och nya erfarenheter.

Viktig information

  • Bilarna är försäkrade med en maximal, personlig, självrisk om ett prisbasbelopp.
  • B-körkort krävs för att få delta.

Utrustning

Lån av racingutrustning är inkluderad.

Tillgänglighet och tid

Upplevelsen är tillgänglig från april till oktober på utvalda datum. Eftersom den är mycket populär rekommenderar vi att du bokar i god tid.

Tidsåtgång: Heldag, ca. 8,5 timmar inklusive lunch.

Deltagarinformation

Denna upplevelse är för 1 person. Det kan vara upp till 20 deltagare i samma grupp. Anhöriga är välkomna att följa dagen från de läktare som finns.