Pralinkurs med chokladprovning
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Pralinkurs med chokladprovning

Oavsett om du vill ha en gåva, eller en dag för att umgås och njuta av lite premium-choklad, är Cecilia Nordström Chocolates den perfekta upplevelsen för alla chokladälskare.

Pris: 695 kr

Lär dig allt om att göra praliner

Upptäck hemligheterna och njut av förstklassig chokladprovning på en pralinkurs hos Cecilia Nordström Chocolates. Vår studio erbjuder moderna praliner och utsökt choklad som garanterat ger dig en upplevelse för sak och smak!

Kom och lär dig konsten bakom chokladkonster. Vi erbjuder en fördjupande kurs där du får lära dig hela processen att skapa vacker och unik choklad. Vi delar upp gruppen i par, och jobbar med mjölk-, vit- och mörk choklad. Under ledning av vår erfarna kursledare får du reda på allt om hur man gör ganache, tillverkar tryfflar, smälter choklad och mycket mer.

För att ännu höja din kunskap kring choklad som ett hantverk, kommer vi också att genomföra en kort chokladprovning som visar på skillnaden mellan olika typer av choklad. Till slut får du och din partner ta hem de praliner som ni skapat tillsammans under kursen, förslutna i en fin pralinask. Utöver detta ingår även en kursintyg samt recept för att öva och bli ännu bättre!

Om Upplevelsen

Här får du all information om pralinkursen för Live it gäster, viktiga detaljer, utrustning och tillgänglighet:

Produktuppgifter: Pralinkurs inklusive recept och praliner skapade under kursen.

Upplevelsen: Specialkomponerad kurs speciellt för Live it gäster. För att boka, logga in med ditt värdebevis på Mitt Live it eller kontakta kundsupporten.

Utrustning: Bekväma kläder och skor som kan anpassas till lite pralinstänk. Förkläde och engångshandskar finns att låna på plats.

Tillgänglighet: Från utvalda datum året runt.

Tidsåtgång: Ca 1,5 timme.

Deltagare: Upplevelsen erbjuds till en person och utförs tillsammans med andra deltagare i små grupper.

Packa upp dina bekväma skor och kläder och kom och njut av det goda hantverk som kallas choklad! Lär dig att skapa nutritiva och delikata praliner.