Ölprovning med middag på Nacka Bryggeri
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Ölprovning med middag på Nacka Bryggeri

Upplevelsen börjar med en rundtur i bryggeriet där du får lära dig allt om bryggeriprocessen, val av humle och de utmaningar som kan uppstå när man startar ett bryggeri. Med över 25 olika ölsorter att välja mellan kommer du garanterat hitta din personliga favorit.

Pris: 995 kr

Guidning med ölprovning

Unna dig en smakupplevelse utöver det vanliga med en guidad ölprovning på Nacka Bryggeri. Här får du möjligheten att utforska modern svensk ölhistoria samtidigt som du njuter av en fantastisk middagsbuffé.

Upplev Nackabornas stolthet - Nacka Bryggeri

Nacka Bryggeri är en lokal pärla med mycket att erbjuda. Sedan starten 2015 har man förfinat sitt intresse till ett framgångsrikt företag som är inhyst i Nackas historia och geografi. Deras ölsortiment smakar både tradition och experimentlusta och är därmed ett naturligt val för många Nackabor. Deras populära sortiment inkluderar bland annat Hellas APA och Baggens IPA, men det finns så mycket mer att upptäcka.

Enastående ölprovning och middagsbuffé

Under den guidade rundturen får du lära dig allt om Nacka Bryggeris spännande historia och om hur bryggeriet arbetar för att ge dig den bästa ölsorten. Du kommer även att få chansen att prova på sex olika sorter och upptäcka nya smaker och dofter. För att komplettera provningen serverar Restaurang Saltsjö Pir en fantastisk middagsbuffé som kommer att ge dig den perfekta balansen mellan salt och syra.

Boka din upplevelse idag

Denna upplevelse är en unik möjlighet att lära dig mer om modern svensk ölhistoria samtidigt som du njuter av fantastiska smaker och dofter. Upplevelsen är tillgänglig året runt och tar ungefär två timmar att genomföra. Det är en utmärkt present till alla som älskar öl och som vill utforska nya smaker och dofter. Boka din upplevelse idag och ge dig själv eller någon annan en dag att minnas!

Innovativ ölproduktion med rötter i Nacka

Nacka Bryggeri är en lokal pärla som har lyckats skapa en innovativ ölproduktion som få andra kan matcha. Genom att använda traditionella metoder och väl valda ingredienser har man skapat ett ölsortiment som är unikt för varje bryggning. Med över 25 olika sorters öl att välja mellan finns det alltid något nytt att upptäcka.

Utforska Nackas historia

Varje ölsort från Nacka Bryggeri är förknippad med plats, historia eller tema i och runt Nacka. Detta gör att varje ölsort har en unik karaktär och smak som är svår att återskapa. Att besöka bryggeriet ger dig chansen att uppleva Nackas historia på ett nytt sätt och utforska nya smaker.

En guidad rundtur av högsta kvalitet

Under den guidade rundturen i bryggeriet får du lära dig allt om hur öl tillverkas. Du får även ta del av de utmaningar som kan uppstå när man startar ett bryggeri eller brygger en alkoholfri öl. Med en provöl i handen utforskar du bryggeriets olika kreationer och lär dig om val av humle och malter.

Middagsbuffé i samarbete med Restaurang Saltsjö Pir

En viktig del av upplevelsen är middagsbuffén som serveras i samarbete med Restaurang Saltsjö Pir. Här får du njuta av fantastisk mat som kommer att komplettera smakerna från de olika ölsorterna. Med olika teman på buffén beroende på säsong garanteras du en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga.

Boka din upplevelse idag!

Ge dig själv eller någon annan en oförglömlig dag genom att boka en guidad ölprovning på Nacka Bryggeri. Upplevelsen tar ungefär två timmar att genomföra och är tillgänglig året runt.